VARUMÄRKESPROFILERING MED VEPA ELLER LED-SKYLT – VAD PASSAR ER?

De flesta är överens om att skyltning är ett effektivt sätt att kommunicera ett varumärkes budskap eller placering. Men då gäller det också att noggrant fundera över vad man vill förmedla, till vem man vill nå ut och varför.

Först när man tagit reda på detta är det möjligt att ta beslut om vilken typ av skylt och design som passar för sammanhanget och för verksamhetens identitet. En butik har exempelvis helt andra behov och förutsättningar än en restaurang, ett hotell eller ett producerande företag.

Olika skyltar passar för olika ändamål. Är det fråga om en tillfällig kampanj eller om ni planerar att delta i till exempel en mässa så kan det vara en bra lösning att köpa en vepa i Stockholm som enkelt kan skräddarsys och användas i många sammanhang. Ett annat alternativ är investera i mer fasta och permanenta alternativ som exempelvis en innerbelyst logotyp- eller fasadskylt med LED- eller LPFLEX-teknik. Oavsett om du är intresserad av en minimalistisk eller mer färgstark lösning kan vi hitta en lösning som passar ditt varumärke och dina behov.

För bästa möjliga synlighet är det bra att ta hjälp av en professionell skyltleverantör som guidar er till bästa möjliga investering och som också kan ta ett helhetsgrepp när det kommer till er profilering. Då kan ni även få hjälp med följande:

Bygglov

Företag som överväger att köpa en fasadskylt måste i princip alltid också söka bygglov för detta. En professionell skylttillverkare och leverantör kan hjälpa till med det och dessutom med att ta fram en säker skyltkonstruktion som klarar de tuffa svenska väderförhållandena under flera år framöver.

Montering och underhåll

För bästa hållbarhet och säkerhet bör alltid en skylt monteras av en kompetent aktör med god kännedom om infästningsteknik och konstruktion. Om du planerar att ha en och samma skylt under lång tid så finns det dessutom mycket att vinna på att investera i regelbundet underhåll av skylten. Ju bättre er skylt mår, desto bättre syns också ert företag.

Oavsett om du vill investera i en helt ny skyltlösning eller om du t ex vill köpa en vepa i Göteborg som komplement till verksamhetens befintliga fasadskylt så har vi på Focus Neon alternativ för just era behov. Kontakta oss idag för mer information om vepa, fasad- eller LED-skyltar.