Varför du bör anlita ett skyltföretag i Stockholm

När det är dags att se över sitt varumärke med nya skyltar eller rusta upp de befintliga är det naturligt att vända sig till ett skyltföretag med ett brett tjänsteutbud. På FocusNeo har vi allt som krävs för att ta ditt projekt från start till mål.

Tjänsteerbjudande – skyltföretag

Omprofilering

Vid ett namnbyte, en uppfräschning av den grafiska profilen eller omstrukturering av ett varumärke behöver även skyltarna bytas ut för att matcha förändringen. FocusNeo är ett skyltföretag som kan vara en aktiv part i processen av ert varumärkes omprofilering. För att säkerställa leveransen arbetar vi gärna tätt tillsammans med er och er designbyrå.

Design och konstruktion

Alla olika skyltprojekt har sina egna utmaningar när det kommer till design och konstruktion. Oavsett om ni har en klar bild av hur era skyltar ska se ut eller behöver mer stöd och rådgivning i designfasen så ser vi till att ta fram skyltar som motsvarar era förväntningar. Oavsett om du söker ett skyltföretag i Göteborg eller ett skyltföretag i Stockholm har du kommit rätt när du vänder dig till FocusNeo.Vår egen prisbelönta designavdelning arbetar alltid för att du som kund ska vara helt säker på att det är rätt skylt för ert varumärke innan vi sätter igång med produktionen.

Våra konstruktörer arbetar tätt tillsammans med designteamet för att skylten ska motsvara våra höga krav på hållfasthet, energiförbrukning och material. Vi tillverkar i stort sett alla våra skyltar med modern LED-teknologi. LED är en teknik som är mycket energisnål i jämförelse med neon eller andra äldre lampor. Dessutom är tekniken tålig för yttre påverkan och kombinerat med olika akryler och vinyler kan vi få fram ett mycket stort spektrum av färger.

Installation, montering och demontering

Design, profilering och förarbetet med skyltarna är viktigt men arbetet är inte färdigt förrän skylten är korrekt monterad och installerad.

Vi arbetar främst med våra egna team av montörer och installatörer för att säkerställa att våra installationer håller högsta klass och för att du som kund ska vara trygg med att installationen är 100% korrekt. För mer omfattande projekt och installationer utanför Norden arbetar vi med speciellt utvalda samarbetspartners som lever upp till våra krav för montering, installation och demontering.

Underhåll

En skylt som är väl underhållen, ren och med fungerande belysning ger bra reklam för ert företag. En nedgången och smutsig skylt gör det inte. Väder och vind sliter på skyltarna och gör att regelbundet underhåll är ett måste. Därför kan ni teckna serviceavtal med oss där vi servar, byter ut trasiga lampor, rengör och ser till att era skyltar är i bästa skick. Självklart tar vi hand om gamla lysrör, kablar med mera som vi byter ut och återvinner.

FocusNeo – skyltföretag i Stockholm, Sverige och Norden

FocusNeo är ett skyltföretag med Stockholm som bas för verksamheten, men med personal i flera andra städer samt Norge och Finland. Vi är Nordens största leverantör av kundanpassade skyltlösningar och visuell kommunikation.

Kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster, produktområden och hur vi arbetar eller kika runt på vår hemsida för mer information.