Välj rätt företag för skyltservice

En smutsig eller trasig skylt är inte särskilt inbjudande. Med tiden blir utomhusskyltar slitna. Regn, vind, snö, sol och skiftande temperaturer bidrar till slitaget. En ren och snygg skylt med fungerande belysning lockar kunder till en butik och visar upp ett varumärke från sin bästa sida.

När vi nu går mot vintertider kan det vara en bra idé att se över skyltarna innan snö och is riskerar att ställa till större problem än nödvändigt. Boka in din skyltservice hos FocusNeo och var redo innan vintern kommer till Sverige.

Skyltservice – en långsiktig investering

En skylt kan hålla mycket länge om den tas om hand på rätt sätt. Att investera i skyltservice och hand om skylten är därför en långsiktig investering som kommer att bli billigare med tiden. Exempel på detta är de klassiska skyltarna som stått emot tidens tand och blivit landmärken som de allra flesta känner igen.

Ett skylt som funnits med under lång tid och blivit en del av Stockholms stadsbild är den klassiska Stomatolskylten. Skylten har funnits sedan 1909, över 100 år, och skylten och de 1361 glödlamporna i skylten lever vidare tack vare regelbundet underhåll och skyltservice. Ett annat exempel från Göteborg är den klassiska ÅF-skylten, som visserligen inte har funnits under lika många år men ändå blivit ett klassiskt landmärke för Göteborgarna.

Det är inte bara gamla skyltar som behöver underhåll och service. Även moderna skyltar och LED-displayer behöver service med jämna mellanrum. Den bästa skyltservicen är den som genomförs regelbundet.

I en service från FocusNeo ingår:
• Byte av trasiga ljuskällor
• Rengöring/tvätt
• Byte av transformatorer, fronter eller kablar vid behov
• Återvinning av gamla lysrör och trasiga komponenter
• Riktning av skador vid behov

Energieffektivisering för ljusskyltar

Ljusskyltar är idag mycket vanliga och en självklar bild i vår stadsbild. Vanligtvis fungerar skyltarna felfritt, men om skylten är gammal med ineffektiva lysrör är det en god idé att se över skylten. Inte bara för att se till att de fungerar, utan också för att effektivisera driften. Skyltar med gamla lysrör kan bytas ut till energisnål LED-belysning. På så vis sparar ni pengar i det långa loppet och gör samtidigt miljön en tjänst. Självklart återvinns alla material som byts ut.

FocusNeo – en helhetsleverantör

FocusNeo är en fullserviceleverantör av skyltar och skyltservice i Stockholm, Göteborg, Sverige och Norden. Vi har lång erfarenhet av service och underhåll av alla typer av skyltar. Förutom service utför vi helrenoveringar av äldre skyltar med blästring och lackering där skylten återigen får se sin forna glans. Detta gäller för äldre skyltar där färgen lossnat eller att färgen har blivit väldigt blekt av solljus. I vissa fall räcker det dock att komplettera och förbättringsmåla vissa delar av skylten. Förutsättningarna varierar också beroende på vilken typ av skylt det rör sig om.
Är det dags att boka service, reparation eller renovering av era skyltar. Vi på FocusNeo är en erfaren leverantör av skyltar och skyltservice. Kontakta oss på redan idag så hjälper vi er att hålla era skyltar i toppskick.