Grand Central by Scandic Stockholm

Ute efter ett skyltföretag i Stockholm eller Göteborg?

Då har du kommit rätt.

FocusNeo är Stockholms, Göteborgs och övriga Nordens största skyltföretag. Vi levererar helhetslösningar av skyltar och visuell kommunikation till företag och branscher med ett behov av hög synlighet. Vi hjälper dig och ditt företag genom hela processen, från första tanken på att öka er synlighet med hjälpa av ljusskyltar, till installation och löpande underhåll av dem.

Kontakta FocusNeo, besök vår hemsida, eller fortsätt läsa om du vill veta mer om vilka tjänster vi som skyltföretag erbjuder, vad de innebär, och vad de kan göra för ditt företag.

Tjänster

FocusNeo strävar efter att erbjuda företag av alla storlekar ett smidigt, smart och prisvärt sätt att synas och kommunicera med kunder. Vi har därför utformat ett helomfattande tjänsteutbud som uppfyller de behov ett företag kan tänkas inneha:

Omprofilering för företag. Vi hjälper företag och verksamheter med deras nystart och att skapa skyltar och annan visuell kommunikation efter deras grafiska profil.

Projektledning av hög kvalitet med inarbetade arbetsmetoder och systemstöd. FocusNeo har över 50 års erfarenhet av hela processen för produktion av skyltar och annan visuell kommunikation, från idé till verklighet.

Design och konstruktion av skyltar och annan visuell kommunikation. FocusNeos är ett prisbelönt skyltföretag med en designateljé som vunnit flertal utmärkelser. Vi arbetar i nära samarbete med dig som kund för att skapa skyltar och visuell kommunikation efter dina behov, med maximal synlighet som samtidigt upprätthåller ditt varumärkes integritet.

Installation och montering för alla skyltlösningar. Lika viktigt som skyltens utförande i sig är placeringen och installationen av densamma. FocusNeo har erfarna montörer som garanterar att dina skyltar kommer bli korrekt installerade. FocusNeo är ett certifierat skyltföretag för att arbeta på höga höjder och är godkända av Elsäkerhetsverket.

Service och support. En skylt är ett företags ansikte utåt och återspeglar företagets varumärke. Väder och vind sliter på skyltar, smutsar ned dem och skadar dem. Skyltar och annan visuell kommunikation behöver därför regelbundet underhållas, rengöras och repareras. FocusNeo erbjuder därmed möjligheten till service och underhåll av alla skyltar vi monterat och installerat.

Finansiering för företag. Ett enkelt sätt att finansiera ditt företags skyltar är via leasing, att hyra istället för att köpa. Fördelen med leasing är att varken balansräkningen eller ditt företags checkkredit kommer belastas av investeringen.

Branscher

FocusNeo är ett skyltföretag som arbetar med verksamheter av alla storlekar inom ett stort antal branscher.
Några av de branscher vi erbjuder våra tjänster och produkter inom är:
– Företag / Organisationer
– Detaljhandel
– Hotell & Restaurang
– Fastigheter
– Arkitekt- och designbyråer

Några av våra tidigare och nuvarande kunder inkluderar:
– SEB
– McDonald’s
– Burger King
– Ericsson
– DHL
– Scandic
– Mio
– Dressman
– Cubus

Fler kunder och kundcases hittar ni här.

FocusNeo: Nordens största skyltföretag

Kontakta FocusNeo när du behöver ett skyltföretag i Stockholm, Göteborg eller övriga Norden. Vi har resurserna och kompetensen ett skyltföretag behöver för att kunna tillgodose både den lokala verksamhetens behov av synlighet, och det globala bolagets behov av projektledning och kontroll.