Lars Torndahl FocusNeo

Tre snabba till Lars Torndahl, nytt ansikte på FocusNeo

Vi stärker upp vår organisation på flera områden och passar på att berätta lite mer om våra nya stjärnor för att ni ska lära känna dem lite närmare. Först ut i raden är Lars Torndahl, ny Account Manager med lång erfarenhet framförallt från media- och kommunikationssidan.

Vem är du, Lars?

Jag är en aktiv och intresserad person som gillar att ta mig an nya saker. Det kan vara allt från att prova nya träningsformer till att träffa nya människor. Gillar allt som berikar mitt liv, mat och dryck, kultur, sport, musik och att tillbringa tid med familj och vänner.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag brinner för kundmötet där jag får chansen att träffa nya människor, bygga långsiktiga relationer och att hjälpa kunder med förstklassiga och heltäckande skyltlösningar. Ser även med spänning fram emot att utvecklas i en ny bransch.

Har du någon oväntad talang?

Att laga mat är för mig ett stort intresse, gillar att jobba med fina råvaror och också att få till god mat av det som finns tillhands. Jag tycker också själv att jag är rätt duktig med mina verktyg som jag har i min verktygslåda, t ex att snickra, dra avlopp, måla och en del annat.

Vill du veta mer eller boka ett möte med Lars? Du når honom säkrast på mail lars.torndahl@focusneo.se eller på telefon 070-303 04 85.