I december 2014 flyttade Stoneridge Electronics in i Frösundas nya landmärke Frösunda Cube.
Stoneridge är en del av en amerikansk koncern som formger och tillverkar avancerade elektriska och elektroniska komponenter, moduler och system för främst kommersiella fordon.
Företaget hyr nu in sig på cirka 3600 kvadratmeter i fastigheten som ligger inom ett område som kryllar av andra framgångsrika företag.

Förutom att Stoneridge nu har slagit sig ned i ett attraktivt arbetsområde där många andra välkända företag sitter, så har de även kommit över en av Stockholms bästa skyltplats.
Här passerar cirka 140 000 fordon per dygn, vilket utgör en perfekt skyltplats där företaget blir mer än väl exponerat.

När ett företag flyttar är det vanligt att de behöver nya skyltar av olika slag både utomhus såväl som inomhus. Focus Neon levererade två fasadskyltar, en samlingsskylt och en receptionsskylt till Stoneridges nya kontor.
De två fasadskyltarna är åtta respektive sju meter långa och tre meter höga. Eftersom att skyltarna är placerade på denna unika skyltplats är det såklart viktigt att de ska synas så bra som möjligt och på pass så långt håll som möjligt. För att åstadkomma detta är de framtagna med en design- och tekniklösning som vi kallar för ”Black and White”. Detta innebär att textens front är svart under dagen när skylten är släckt för att sedan övergå till att lysa vitt på kvällen när den tänds upp.

Samlingsskylten som är placerad utanför entrén är en stilren ljuslåda med lysdioder som enkelt kan anpassas till nya hyresgäster genom ett smart lamellsystem och receptionsskylten är en obelyst sådan i akrylglas, vilket ger ett snyggt och professionellt intryck på besökarna.

Besök gärna vår hemsida och klicka här för att läsa mer om våra skyltar!

Skyltplats StoneridgeSkyltplats StoneridgeSkyltplats StoneridgeSkyltplats Stoneridge