Stick ut i mängden med kaxiga LED skyltar

Intresserad av färgstarka skyltlösningar som kombinerar känslan av retro och moderna uttryck? Då är Concentra LED/ LPFLEX lösningen för dig och ditt företag. Denna teknik kan även med fördel användas i samband med renovering av äldre neonskyltar.

 Concentra LED/LPFLEX passar utmärkt för stora fasadskyltar som är tänkta att synas och läsas på långa avstånd. Tekniken ett populärt alternativ vid tillverkning av logoskyltar där man eftersträvar låg kontrastverkan men god synbarhet.

Som belysning i den här typen av skyltar används lysdioder. Dessa utmärks bland annat av ett intensivt ljus, låg energiförbrukning och lång livslängd. Concentra LED är färdiga LED-rör med som sedan kapas eller böjs till önskat utseende. Concentra LED finns i färgerna blå, grön, röd, orange, gul och gulorange.

Ytterligare information om tillverkning och montage av LED skyltar av det här slaget följer här nedanför:

Tillverkning

Concentra LPFLEX skärs ut ur akryl innan de bestyckas med dioder. Tillverkningssättet gör att skyltarna kan anpassas i oändlighet, och också göras detaljrika utan risk för skarvar. Delar av skyltens bokstäver, som tillverkas i aluminium, lackeras med vattenbaserad billack för bibehålla sin finish så länge som möjligt. Det finns möjlighet att ta fram LPFLEX-skyltar i alla möjliga färger som finns att tillgå i folie och akryl. Välj och vraka efter just dina och företagets önskemål!

Montage

 Montage av bokstäver kan ske antingen med stift på distans från fasad eller på en ram som lackeras i fasadens färg. Kablar monteras i en kabellist alternativt i ramen. LPFLEX-skyltar är mycket tunna och enkla att installera. Ofta används en smidig click in-teknik där bokstäverna klickas fast, medan själva elektroniken och kablarna döljs inuti väggen. Dessa lösningar passar utmärkt för installation på gatuplan, där det är extra viktigt att alla detaljer ser bra och exklusiva ut.

Färgstarka och kaxiga LED skyltar utomhus är ett bra sätt att sticka ut i mängden och med LPFLEX kan du vara säker på att även de mest kreativa förslagen kan bli verklighet. Kontakta Focus Neon för offert för skyltar i Stockholm – redan idag!