Grand Central by Scandic Stockholm

Skyltservice och underhåll – Betydelsen av en välvårdad skylt

Tid och väder är en skylts värsta fiender. Dessa bovar är ofta ansvariga för att vackra skyltar tappat sin lyster, spruckit eller på annat sätt blivit skadade. Detta är ett frekvent problem speciellt här i Norden med sitt varierande väder och tuffa klimat.

Vi på FocusNeo specialiserar oss på skräddarsydda helhetslösningar för skyltar, digital signage, dekor och wayfinding. Vi hjälper dig från första idé till verklighet samt fortsatt skyltservice och underhåll av dina skyltar. Ditt varumärke och din verksamhets synlighet är vår prioritet där vi låter dig fokusera på det viktiga: din kärnverksamhet. Med FocusNeos skyltservice i Stockholm slipper du själv klättra, skruva och bekymra dig över din skylt. Kontakta oss redan idag, eller ta en titt runt på vår hemsida för mer information om vår skyltservice och vad den innebär.

Ta hand om din skylt!

Ditt varumärke är representerat genom skyltning och andra visuella medium. Om din skylt ser gammal ut, har bleknat eller inte fungerar ordentligt så sänder du ett meddelande till potentiella kunder att din verksamhet inte håller den kvalitet du hoppas kunna förmedla. Oestetiska, dåligt belysta skyltar har en negativ effekt på ditt företags ansikte utåt och kan kosta dig kunder, affärsmöjligheter och i slutändan pengar. Med professionell skyltservice från FocusNeo kan du återställa din skylt till nyskick och återskapa den fräscha känslan skylten hade första dagen då den monterades upp.

Första intrycket betyder allt

…för du får bara ett. Det första intrycket är speciellt viktigt i vår moderna värld där allting går i hög fart, och där det snabbt går att leta upp ett alternativt företag med samma typer av tjänster. Var stolt över din skylt och ta hand om den med regelbunden skyltservice från FocusNeo, låt den fortsätta locka in kunder och klienter till din dörr under många år framöver.

FocusNeos skyltservice i Stockholm

Skyltservice kan handla om allt från trasiga lampor, växande mossa eller bleknande färg. FocusNeos tjänsteutbud av skyltservice inkluderar:

–  Byte av trasiga ljuskällor som lysrör, dioder eller lampor

–  Byte av trasiga eller skadade transformatorer, fronter och kablar

–  Byte av lysrör till LED-belysning för minskad energiförbrukning

–  Tvättning av smutsiga skyltar, detta är alltid inkluderat i FocusNeos skyltservice

–  Riktning av skador

–  Blästring och målning om det skulle behövas

Skyltservice med avtal

Tecknar du ett avtal med FocusNeo för skyltservice får du och din verksamhet ett kontinuerligt underhåll av dina skyltar. Du behöver inte fundera över vart du ska vända dig, arbetet blir professionellt utfört och du får en samlad bild av dina kostnader. Fördelarna med ett avtal kring skyltservice är många::

  Ditt varumärke kommer alltid lysa på ett vackert sätt

  Du får bättre kontroll över dina kostnader och inköpsrutiner

  Fasta priser och en enda leverantör för samtliga produkter och tjänster

– Arbetet blir professionellt utfört av behörig och utbildad personal

– Trasiga komponenter byts ut och återvinns – bra för miljön!

Miljösmart skyltservice hos FocusNeo

Vi strävar alltid efter att vara på topp och erbjuda den bästa möjliga skyltservicen till dig och din verksamhet, för nya såväl som gamla skyltar. Förutom att du får helomfattande skyltservice och underhåll kan du även vara trygg i faktumet att du gör en insats för miljön. FocusNeo tar nämligen hand om gamla lysrör och andra trasiga komponenter och lämnar in dem för återvinning.