• SERVICE OCH SUPPORT
  för ett synligt varumärke – år efter år

  Kontakta oss
  Skyltföretag anställd som arbetar med Led tecken i stockholm | FocusNeo

En av skyltens viktigaste funktioner är att återspegla ert varumärke och skylten kan därför innebära en mycket effektiv och god reklam för ert företag. Men smuts, väder, vind och annat sliter på skylten och då och då måste den ses över. Ett serviceavtal som innehåller regelbunden rengöring och service till dina nya skyltar gör att de håller sig fräscha längre. Vi utför även skyltservice på enstaka trasiga eller smutsiga skyltar. Du slipper klättra, skruva och bekymra dig om vilken typ av lysrör som används. Vi hjälper dig till en skylt som ser ut som den är i nyskick samt lämnar gamla lysrör och trasiga komponenter till återvinning efter servicen. Du får därmed inte bara en vacker skylt, utan du gör även miljön en tjänst.

SKYLTSERVICE I STOCKHOLM OCH ÖVRIGA LANDET

 • Byte av trasiga ljuskällor
 • Byte av transformatorer, fronter eller kablar
 • Utbyte av lysrör till LED-belysning
 • Tvätt av smutsiga skyltar ingår alltid i vår skyltservice
 • Riktning av skador
 • Blästring och målning

Om din skylt behöver en mer omfattande renovering finns vi här för dig. FocusNeo erbjuder skyltservice i Stockholm och övriga landet. Vi renoverar ofta gamla skyltar som behöver ett mer omfattande ansiktslyft och byter ut ljuskällor, kablar och transformatorer. Slitna lackerade delar förbättringsmålas eller lackeras helt om.

Läs mer

Äldre ljusskyltar är ofta utrustade med neon eller lysrör. Dessa typer av ljuskällor har en hög energiförbrukning och är inte särskilt miljövänliga, eftersom de innehåller miljöfarliga ämnen som t ex kvicksilver. Idag är de flesta nya ljusskyltar utrustade med ljusemitterande dioder, sk LED-teknik, vilket kan minska energiförbrukningen med upp till 90% jämfört med t ex neon. Idag kan vi även renovera klassiska neonskyltar och ersätta neonrören med LED-teknik, som ger din skylt samma utseende och känsla som tidigare. Läs gärna mer om våra neonliknande LED-skyltar.

Vi hjälper dig att minska din elräkning genom att byta ut ljuskällan i dina gamla skyltar till modern LED-teknik. Vid en så kallad LED-konvertering, får ljuskällan i dina skyltar en bättre hållbarhet och totalt sett betydligt lägre underhållskostnader. Vi återvinner allt material från de gamla skyltarna och säkerställer att miljöfarliga ämnen hanteras på ett säkert sätt.

Vi erbjuder bäst skyltservice i Stockholm, Göteborg och finns representerade via vårt stora nätverk av montörer i hela Norden, redo att ta hand om ditt varumärke. Kontakta oss redan idag för omgående service. 

Mindre

EGEN WEBSHOP

Som en service till våra avtalskunder erbjuder vi möjligheten till en egen webshop. I shopen kan registererade medlemmar handla ur ert egna förutbestämda utbud av produkter och tjänster inom skyltar och visuell kommunikation. Skyltar, dekaler, flaggor, vepor och annat profilmaterial eller bokning av service. Ni väljer själva vilka produkter och tjänster ni vill erbjuda – vi löser resten.
 • Bättre kontroll över kostnader och inköpsrutiner
 • Samlat utbud
 • En leverantör – ett pris
Kontakta oss redan idag om du vill veta mer.

FAQ

I vårt serviceupplägg för skyltar ingår fackmannamässigt utförd tvätt utsida, insida samt översyn kablage och anslutningar. Vid behov byts trasiga belysningskällor, kablage och transformatorer. Vill du veta mer – kontakta oss.

Vi renoverar äldre neonskyltar och vid behov ersätter vi neonrör med neonliknande LED-teknik, sk LED-konvertering.

Vi erbjuder serviceavtal för skyltar i olika nivåer. Kontakta din säljare för mer information och upplägg.