Skyltmontör sökes!

Vi söker nu förstärkning till Sveriges vassaste team av skyltmontörer som alltid levererar efter både våra krav och våra kunders högt ställda förväntningar.

Vi på FocusNeo är experter på skyltar och visuell kommunikation och hjälper våra kunder med hela processen från förstudier till komplett installation och service. Bland våra kunder finns många av världens främsta och Nordens största varumärken, t ex Espresso House, Synsam, Kry och Polestar. Nu söker vi dig som vill hjälpa till att säkerställa fortsatt högkvalitativa leveranser till våra krävande kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utföra montage, service och reparationer av skyltar, både i våra egna lokaler, men främst ute hos våra kunder. Du ingår i ett team av montörer som dagligen utför mycket varierande arbetsuppgifter. Din vardag blir fylld av fysiskt arbete och frihet under stort ansvar. Arbete på obekväm arbetstid samt arbete på hög höjd förekommer. Vi utgår från våra lokaler i Hägersten, nära Örnsbergs tunnelbana. Du jobbar främst i Storstockholmsområdet, men resor i tjänsten kan förekomma.

Dina kvalifikationer

För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort erfordras. Erfarenhet från skyltbranschen är meriterande, men inget krav. Vidare är det meriterande med truckkort, liftutbildning och tidigare erfarenhet från höghöjdsarbete. God fysik krävs.

Dina egenskaper

Du som person är ansvarstagande, noggrann, idérik och har god kommunikationsförmåga. Du är mångsidig och kan hantera flera skiftande arbetsuppgifter samtidigt under tidspress. Du kommer att arbeta i ett team av skyltmontörer varför vi ser att du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i grupp. Du talar svenska flytande och har god datorvana.

Tjänsten är på heltid och skall tillsättas omgående. Din ansökan vill vi ha senast 2022-03-20 till kontaktperson Christoffer Birchman via mejl: chbi@focusneo.se Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

SEB Arenastaden byggnation