• TAKSKYLTAR
    för oöverträffad synbarhet

FRÅGA OSS

Med en stor takskylt ger du ditt företag maximal synbarhet på långt håll och profilerar ditt företag för alla trafikanter och förbipasserande. En takskylt utformas vanligen med belysta bokstavsprofiler så att skylten återspeglar och lyfter ert varumärke på allra bästa sätt. På FocusNeo har vi hjälpt hundratals kunder hela vägen från idé till rätt takskylt.

FÖRDELAR MED TAKSKYLTAR

  • Syns på långt håll
  • Hjälper era kunder att hitta rätt
  • Stärker ert varumärke och profil

Köp takskylt från FocusNeo. Vi har hjälpt hundratals kunder med hela processen från förstudie till komplett installation, och vi garanterar ett slutresultat av hög kvalité. 

KÖP TAKSKYLT MED MAXIMAL SYNBARHET

En takskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning. När vi arbetar med texter som ska synas på riktigt långt håll rekommenderar vi fristående bokstäver med akrylfront som belyses inifrån med LED-teknik, vilket skapar maximal synlighet och lägsta möjliga energiförbrukning.

Många av våra kunder efterfrågar en takskylt med högsta möjliga synbarhet. Med rätt förutsättningar kan vi tillsammans skapa ett landmärke som verkligen drar ögonen till sig.  Under åren har vi genomfört många projekt där takskylten blivit en symbol för staden eller lokalt på orten. Att komplettera en takskylt med en klocka eller att rotera takskylten är två effektfulla sätt att maximera synbarheten. Se exempel i vårt galleri nedan.

Våra erfarna projektledare och designers hjälper dig till rätt takskylt. Oavsett hur er din logotyp ser ut hittar vi rätt känsla och lösning för dig.

Läs mer

VI HJÄLPER DIG MED BYGGLOV OCH INSTALLATION AV TAKSKYLTAR

En takskylt till en fastighet kräver alltid bygglov och en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Generellt sett krävs tillstånd för att sätta upp, flytta eller ändra på de flesta typer av skyltar inom detaljplanelagt område. Det skiljer sig något i bestämmelserna mellan landets kommuner, men du behöver inte vara orolig. Om du tycker att det verkar krångligt med alla regler kring bygglov, så hjälper vi dig gärna.

På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och installation av takskyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. En takskylt kräver lite extra när det gäller installation och vi hjälper dig med alla delar av processen såsom tillståndshantering, säkra konstruktioner och ritningar. Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet, som låter dina skyltar och ditt varumärke skina år efter år.

Köp takskylt från FocusNeo. Vi använder oss av en väl beprövad arbetsmetod som säkerställer en trygg leverans. Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert på ditt projekt.

Mindre

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

FAQ

Om du ska sätta upp en skylt på ett tak inom ett område som omfattas av detaljplan krävs i princip alltid bygglov.

Takskyltar kräver en mer robust konstruktion och ett stativ som klarar påfrestningar av väder och vind. Kontakta oss om du vill veta mer.