• PYLONER
    lyfter ert företag till nya höjder

Pyloner drar uppmärksamheten till ditt företag. Rätt utformade kan anpassade pyloner hjälpa till att driva trafik till ditt företag och kommunicera budskap om ett enda företag eller flera hyresgäster i ett område. Våra anpassade pyloner är väldigt populära när det gäller att identifiera exempelvis handelsområden, företagsparker, bilåterförsäljare, bensinstationer, restauranger, hotell och detaljhandlare.

PYLONER AV HÖGSTA KVALITET

Pylonskyltar är kraftfulla och robusta i sin konstruktion. De tillverkas oftast av stål och aluminium och belyses med LED-teknik för att marknadsföra din verksamhet 24 timmar om dygnet. De kan göras enkel- eller dubbelsidiga och vi hjälper dig med anpassning av färg, storlek och utseende för att på bästa sätt lyfta fram din företagsidentitet.

Alla våra pylonskyltar tillverkas med premiumkvalitet för att främja UV-resistans och hållbarhet. Vi kan komplettera pylonskyltarna med digitala LED-displayer för att kunna kommunicera varierande budskap. 

Läs mer

TILLVERKNING AV PYLONSKYLTAR KRÄVER KUNSKAP

Att en pylonskylt får rätt storlek och placeras på exakt rätt position är mycket viktiga faktorer som kan vara avgörande för ett lyckat skyltprojekt. För att hitta den optimala placeringen hjälper vi dig med siktanalyser, synbarhetsberäkningar, avståndsmätningar och positionering.  När placeringen är utsedd beräknar vi vindlaster och tar fram konstruktionsritningar för skylt, bärande konstruktion, infästningar och fundament. Vårt mål är att du ska få en stabil och säker skylt som syns på långt avstånd. För att ge dig en tryggast möjliga leverans erbjuder vi alltid:

  • Bärande stål- och aluminiumkonstruktioner enligt EN1090-1
  • Kvalitetssäkring av arbetet enligt ISO 9001:2008
  • Montageteam med certifikat för höghöjdsarbete
  • Montageteam auktoriserade av Elsäkerhetsverket

FocusNeo har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av pyloner och vi hjälper bland annat flera av Skandinaviens ledande restaurangkedjor med profilering och maximal synlighet. Om du vill veta mer om hur vi arbetar, våra skyltar eller diskutera ett kommande projekt är du välkommen att kontakta oss.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?