• PYLONER OCH STOLPSKYLTAR
    tar ert varumärke till nya höjder

    Kontakta oss
    Rosersport pylonskyltar av FocusNeo

FRÅGA OSS

Om du vill att ditt varumärke ska synas på ett lite större avstånd brukar vi rekommendera att använda pyloner eller stolpskyltar. Pyloner och stolpskyltar hjälper era kunder och besökare identifiera er och att hitta rätt i omgivningen.

Gemensamt för dessa skyltar är att de alla är fristående skyltar som kan belysas inifrån, pålysas eller lämnas obelysta och att infästningen vanligtvis sker i gjutna betongfundament som grävs ned under mark. Pylonskyltar används vanligen för hänvisning eller välkomnande budskap. Vanliga placeringar för denna typ av skylt är vid kontorsentréer eller vid företagsparker, där många logotyper skall exponeras på samma skylt. I galleriet nedan visar vi exempel på olika pyloner och stolpskyltar som vi byggt åt olika kunder. Du kan hitta liknande exempel för stora skyltmaster under rubriken Skyltmaster.

PYLONSKYLTAR MED LED KRÄVER BYGGLOV OCH SÄKER KONSTRUKTION

Fristående pylonskyltar och stolpskyltar utomhus kräver normalt sett bygglov samt en säker och kraftfull konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Utförandet kan varieras i oändlighet och vi hjälper dig anpassa din pylonskylt efter dina förutsättningar, behov och önskemål.

Läs mer

Vi har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och installation av pyloner och stolpskyltar och vi hjälper bland annat flera av Skandinaviens ledande restaurangkedjor med profilering och maximal synlighet.

Vårt mål är att du ska få en stabil och säker stolpskylt eller pylon med LED som syns på långt avstånd. För att ge dig en tryggast möjliga leverans erbjuder vi alltid:

  • Bärande stål- och aluminiumkonstruktioner enligt EN 1090-1
  • Kvalitetssäkring av arbetet enligt ISO 9001:2015
  • Montageteam med certifikat för höghöjdsarbete
  • Montageteam auktoriserade av Elsäkerhetsverket

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar med synlighet och konstruktion, vilka fördelar det finns med en stolpskylt eller pylon med LED, eller för att begära offert. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Mindre

Vi kan hjälpa dig med att köpa postskyltar i Stockholm

På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av pyloner och stolpskyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. Vi hjälper dig med alla delar av processen såsom tillståndshantering och ritningar – allt för att få så säker installation av stolpskyltar som möjligt.  Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet. Om du vill kan du även teckna avtal om skyltservice, så att ditt varumärke skiner lika klart år efter år.

För att underlätta när du ska köpa pyloner och stolpskyltar, använder vi oss av en väl beprövad arbetsmetod som säkerställer en trygg leverans. Vår arbetsmetod kallas Access och är en stor anledning till att vi får förtroendet att få leverera skyltar och visuell kommunikation till många världsledande varumärken och till många av Sveriges största företag. Vi har kompetensen för att ta ett helhetsgrepp om ert varumärke och vara en drivande part i en profilering av ert företag. Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert på ditt projekt.

VÅRA TJÄNSTER

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

FAQ

En pylon i skyltvärlden är en fristående markskylt som bygger på höjden. Se exempel på pyloner i vårt galleri.

En pylon byggs vanligen av en bärande stålkonstruktion med ett hölje av alumumium. Hela eller valda delar förses sedan med innerbelysning för en unik design. Vill du veta mer – kontakta oss.