• PYLONER OCH STOLPSKYLTAR
    TAR DITT VARUMÄRKE TILL NYA HÖJDER

    Rosersport pylonskyltar av FocusNeo

Om du vill att ditt varumärke ska synas på ett lite större avstånd brukar vi rekommendera att använda pyloner och stolpskyltar. Pyloner och stolpskyltar hjälper era kunder och besökare identifiera er och att hitta rätt i omgivningen.

Gemensamt för dessa skyltar är att de alla är fristående skyltar som kan belysas inifrån, pålysas eller lämnas obelysta och att infästningen vanligtvis sker i gjutna betongfundament som grävs ned under mark. Pylonskyltar används vanligen för hänvisning eller välkomnande budskap. Vanliga placeringar för denna typ av skylt är vid kontorsentréer eller vid företagsparker, där många logotyper skall exponeras på samma skylt. I galleriet nedan visar vi exempel på olika pyloner och stolpskyltar som vi byggt åt olika kunder. Du kan hitta liknande exempel för stora skyltmaster under rubriken Skyltmaster.

BYGGLOV OCH SÄKER KONSTRUKTION

Fristående skyltar utomhus kräver normalt sett bygglov samt en säker och kraftfull konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Utförandet kan varieras i oändlighet och vi hjälper dig anpassa din skylt efter dina förutsättningar, behov och önskemål.  

Läs mer

FocusNeo har lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och installation av pyloner och stolpskyltar och vi hjälper bland annat flera av Skandinaviens ledande restaurangkedjor med profilering och maximal synlighet.

Vårt mål är att du ska få en stabil och säker skylt som syns på långt avstånd. För att ge dig en tryggast möjliga leverans erbjuder vi alltid:

  • Bärande stål- och aluminiumkonstruktioner enligt EN1090-1
  • Kvalitetssäkring av arbetet enligt ISO 9001:2008
  • Montageteam med certifikat för höghöjdsarbete
  • Montageteam auktoriserade av Elsäkerhetsverket

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Mindre

VÅRA TJÄNSTER

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

X