• PLÅTSKYLTAR
    för enkla, tydliga och synliga budskap

Skyltens huvudfunktion är att visa dig rätt i omgivningen, men den stärker även ditt varumärke och får dig att sticka ut. Det finns många olika behov och FocusNeo tillhandahåller anpassade skyltar som passar för alla ändamål. Vi hjälper dig genom hela processen till rätt skylt.

I utsatta miljöer som kräver en enkel och tydlig skyltning kan plåtskyltar vara det bästa alternativet. Plåtskyltar är enklare typer av skyltar som oftast består av en kantvikt aluminiumplåt som lackeras i valfri färg. De kan även utformas i ett plant format, formas efter t ex en rundad fasad och ges en rund, oval eller fyrkantig form. Texter och logotyper utgörs oftast av utskuren vinylfolie som appliceras direkt på plåten. Man kan även gravera eller applicera utfrästa bokstäver för att få andra effekter.

Eventuell belysning av skylten sker med externa ljuskällor, t ex ett antal spotlights som placeras i ovankanten av skylten för belysning riktad mot budskapet.

Fördelar med plåtskyltar:

  • Kostnadseffektiva
  • Bra för stora ytor
  • Flexibla format

Om du är intresserad av att se hur vi hjälpt andra företag med unik skyltning är du välkommen att besöka vårt galleri. Där kan du hitta exempel på plåtskyltar i alla storlekar från alla olika branscher. Om du har några frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta oss.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?