• AKRYLSKYLTAR
    för ett modernt och elegant uttryck

Akrylskyltar, eller plexiglasskyltar som de även populärt kallas, används vanligen för att profilera verksamheter vid entréer, för olika informationsändamål eller för kontorsskyltning i olika former. De passar i alla typer av miljöer; invändiga och utvändiga samt både klassiska såväl som moderna. Materialet akryl används ofta som ett alternativ till glas och är mycket väder- och åldersbeständigt. Det är lätt att forma, hantera och bearbeta, vilket gör det mycket flexibelt.

OÄNDLIGA VARIATIONER

Akrylskyltar kan tillverkas i mycket små storlekar upp till flera meters storlek. Akryl finns både som klar eller färgad och tillverkas i tjocklekar från 2 mm upp till ca 30 mm. Vi förser ofta akrylskyltar med en folie i valfri kulör, men man kan även trycka valfria motiv direkt på baksidan av materialet och på så sätt få ett mycket elegant uttryck med hjälp av dess högblanka yta.

Akrylskyltar kan fästas på flera olika sätt. Vanligtvis brukar man använda väggdistanser så att skylten kommer ut en bit från väggen och skapar ett djup i motivet, men även dubbelhäftande tejp kan vara en bra lösning för känsligare miljöer.

Sammanfattningsvis är akrylskyltar är ett mycket flexibelt alternativ som ger en enkel skylt en exklusiv känsla till ett lågt pris.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?