• OBELYSTA SKYLTAR
    oändliga variationer med olika material

    Obelysta skyltar maker i Stockholm | FocusNeo

Vi på FocusNeo tillhandahåller alla sorters skyltar för alla olika skyltbehov. Vi arbetar med både med ljusskyltar och skyltar utan ljuskälla beroende på vilket syfte skylten har och vilket uttryck som efterfrågas. Skylten representerar företagets ansikte utåt och ska förmedla de värden och idéer som företaget står för, men även vara informativ och tydliggöra budskapet som förmedlas.

I många lägen lämpar sig en obelyst skylt bättre än en belyst och variationerna i material och teknik är nästintill oändliga. Vi hjälper er att hitta precis det uttryck som söks och använder material i alla dess former, t ex akryl, trä, aluminium, plåt, metall, glas, betong, sten, frigolit mm. Vi har till och med tagit fram skyltar i både textil och med levande växter.

Vi hjälper er med allt, från idé till att skylten sitter på plats. När du jobbar med oss ser vi till att ta fram den bästa skylten för ditt företag – enligt era önskemål, kombinerat med vår kunskap. Din personliga projektledare jobbar tillsammans med vår kreativa ateljé och tar fram en skyltlösning som framhäver ditt företag och er logotyp bäst. Vi ritar upp skylten på önskad skyltplats och hjälper även till med att söka bygglov för skyltarna.

Längst ned på sidan hittar du några exempel med olika typer av obelysta skyltar vi gjort åt våra kunder.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?