• LED-BOKSTÄVER
    profilering som ger er oöverträffad synlighet

När man talar om LED-bokstäver eller bokstavsprofiler talar man vanligtvis om fristående bokstäver som utrustas med LED-teknik/lysdioder. Varje uppsättning bokstäver har en individuell struktur och separat belysning, vilket resulterar i en synlig och tydlig exponering. Tekniken är mycket flexibel och skyltarna kan tillverkas i stora format som får synbarhet på mycket långt håll.

Vi brukar rekommendera denna teknik till för utomhusskyltning, men det finns flera andra ändamål, eftersom de kan monteras i princip var som helst – från utomhus takmontage och fasader till inomhus ovan butiksentréer eller på vägg. För inomhusmiljöer som ställer mycket höga krav på finish rekommenderar vi att använda en variant på LED-skylt som kallas LPFLEX.

GER ETT PROFESSIONELLT INTRYCK

LED-bokstäver ger ett mycket professionellt intryck och det finns nästan obegränsade möjligheter när det gäller uttryck, färger eller storlekar. Denna flexibilitet tillåter skyltarna att matchas exakt mot våra kunders behov. Eftersom de kan göras så stilrena, har många städer, fastighetsägare och köpcentrumägare infört krav på att företagsprofilering genom fasadskyltar skall göras med hjälp av profilbokstäver. 

Läs mer

ENERGIEFFEKTIVA MED LÅNG LIVSLÄNGD

LED-skyltar har lång livslängd och klarar stötar och temperaturväxlingar mycket bättre än det traditionellt använda neonet. Dessutom krävs knappt en tiondel så mycket ström för att driva en LED-skylt jämfört med en neonskylt. LED-skyltar tillåter även en mycket flexibel ljussättning och skyltarna kan belysas framåt, bakåt eller åt sidan. Stommen till skyltarna tillverkas normalt sett i aluminium och akryl ger skylten dess kulör. Skyltarna vi tillverkat åt Konstfack har utrustats med en speciell teknik som gör att bokstäverna är svarta på dagen och lyser vitt framåt på kvällen och natten.

I vårt galleri visar vi några exempel på hur våra kunder använder skyltar med LED-bokstäver. På FocusNeo har vi lång erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av LED-skyltar och vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet. Om du vill veta mer om hur vi på FocusNeo arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.

Mindre

FRÅGA OSS

LADDA NED PRODUKTBLAD

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?