• DUKSKYLTAR
    flexibla lösningar för kreativa kampanjer

Om du vill synas riktigt stort eller vill ha möjlighet att byta motiv ofta ställs speciella krav på skyltlösningen. Skylten måste naturligtvis vara i rätt format, utan att bli för tung och riskera bärighet och konstruktion. Dessutom skall det vara kostnadseffektivt att trycka och byta motiv. Våra lösningar med dukskyltar består av en innerbelyst ljuslåda, där den vanliga akrylfronten ersätts med en specialanpassad spännduksfront med låg vikt och fantastisk förmåga att släppa igenom ljus.

Spänndukarna har inga synbara skarvar, påverkas inte av temperaturskillnader och innehåller inga delar av plast som kan falla ned eller gå sönder. Dukskyltar tillverkas vanligen av en låda i aluminium som förses med LED-belysning, vilket både sparar energi och ger en lång livslängd.  Lådan förses med en specialtillverkad aluminiumprofil, där man fäster spännduken i ytterkanten med hjälp av en silikongummikant.

SKAPAR EN ATTRAKTIV INOMHUSMILJÖ

För exempelvis butiker är dukskyltar en mycket smidig lösning och kan täcka flera olika kommunikationsbehov. De hjälper dig att skapa en attraktiv butiksmiljö med skarpa innerbelysta bilder och anpassade budskap. 

Läs mer

Skyltarna är mycket flexibla och kan anpassas i olika storlekar och format. De är endast några centimeter djupa och därmed lätta att placera och montera. Dukskyltar är dessutom mycket kostnadseffektiva, eftersom kostnaden att producera nya dukar för ändrade motiv eller budskap är låg.

ENKELT ATT BYTA BUDSKAP

Motiven i en butiksmiljö kan snabbt kan behöva ändras, kanske så ofta som från vecka till vecka. Med dukskyltar är det enkelt och snabbt gjort att byta ut dukfronten på aluminiumprofillådan, eftersom den förses med en silikongummikant, vilken trycks in manuellt i ytterkant av aluminiumprofilen.

Vi på FocusNeo har mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och installation av skyltar och visuell kommunikation. Vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet. Vill du veta mer om hur vi på FocusNeo arbetar eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss. 

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?