• HÄNVISNINGSSKYLTAR
    ger en bättre kundupplevelse

    Kontakta oss
    Hänvisningsskyltar inomhus av FocusNeo

FRÅGA OSS

Att hjälpa kunder och besökare att hitta rätt ger er en bättre kundupplevelse och stärker ert varumärke. Rätt hänvisningsskyltar skapar igenkänning och en trygghet hos betraktaren så att denne kan orientera sig fram till rätt plats. På FocusNeo har vi lång erfarenhet av design och utformning av anpassade hänvisningsskyltar och vi kan hjälpa er med rätt skyltning och unika lösningar för just era fastigheter och era behov.

TYDLIGHET ÄR A OCH O – OAVSETT VERKSAMHET

Hänvisningsskyltar utomhus kan vara det första en betraktare ser hos er verksamhet och det sista man ser innan man är på rätt plats. Hänvisningsskyltar inomhus, t ex i en butik skapar tydlighet och ökar försäljningen, i en offentlig miljö är de ett måste för att besökaren ska kunna hitta rätt. Därför är det oerhört betydelsefullt att alla hänvisningsskyltar är lätta att läsa och tydliga att följa. Här på FocusNeo hjälper vi dig att hitta rätt skräddarsydd lösning som kan förändras med tiden vartefter nya behov uppstår i er verksamhet.

Läs mer

HÄNVISNINGSSKYLTAR SOM FÖLJER ER GRAFISKA PROFIL

Vi tar fram skräddarsydda lösningar utifrån designmanualer och skyltprogram och vi arbetar med ett flertal olika flexibla modullösningar beroende på vilket behov ni har. På FocusNeo har vi lång erfarenhet av att leverera hänvisningsskyltar inomhus och utomhus i olika utföranden och storlekar för många branscher och användningsområden. Vi hjälper dig till rätt skylt på rätt plats, att hänvisningsskyltarna följer företagets grafiska profil samt att de är tydliga och informativa.

Om du är intresserad av att se hur vi hjälpt andra företag med unik hänvisningsskyltning är du välkommen att besöka vårt galleri. Där kan du hitta exempel på hänvisningsskyltning i alla storlekar från alla olika branscher. Vi på FocusNeo har mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och installation av hänvisningsskyltar utomhus och inomhus. Vi hjälper årligen hundratals kunder med profilering och maximal synlighet – allt från stora varumärkesbärande takskyltar till kompletterande interiör dekor som ger ert varumärke en helhet. Om du vill veta mer om hur vi på FocusNeo arbetar med synlighet och konstruktion eller få en offert på ditt projekt med hänvisningsskyltar får du gärna kontakta oss. Vi finns alltid här för dig.

Mindre

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

FAQ

Hänvisningsskyltar hjälper en besökare att orientera sig och att hitta rätt väg fram till sitt mål. Med rätt utformning och anpassning till er grafiska profil skapar de en bättre besöksupplevelse som i slutändan leder till en ökad försäljning. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hänvisningsskyltar skall placeras vid valytor, dvs där besökaren har möjlighet att göra ett vägval.