FRÅGA OSS

Flaggskyltar är det vanligaste samlingsnamnet för en typ av skyltar som monteras i rät vinkel mot fasaden. En butik med flaggskylt exponerar tydligt sin verksamhet mot gående och trafikanter i gatunivå eller i en köpnära miljö. En flaggskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning så att skylten återspeglar och lyfter ert varumärke på allra bästa sätt. På FocusNeo har vi hjälpt tusentals kunder hela vägen från idé till rätt flaggskylt.

FÖRDELAR MED FLAGGSKYLTAR

  • Hjälper era kunder att hitta rätt
  • Stärker ert varumärke
  • Kostnadseffektiva

FLAGGSKYLTAR – LÄTTA ATT VARIERA OCH ATT ANPASSA

En flaggskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning. Om det handlar om mindre texter på gatunivå passar våra LPFLEX-skyltar bäst. De har en finish som slår även det kräsnaste öga med häpnad och är mycket flexibla när det gäller ljussättning.

Flaggskyltar kan även tillverkas med enklare teknik och monteras utan belysning. Ett vanligt förekommande teknik för flaggskyltar är att använda en ljuslåda som belyses inifrån med LED-teknik. Själva fronten kan varieras på en rad olika sätt så att just ert varumärke och identitet exponeras på bästa sätt. Dessutom ger LED-tekniken lägsta möjliga energiförbrukning.

Våra erfarna projektledare och designers hjälper dig med ditt köp av flaggskylt. Oavsett hur din logotyp ser ut hittar vi rätt känsla och lösning för dig. Se exempel på olika flaggskyltar här nedan i vårt bildgalleri.

Vill företaget stärka varumärket på ett kostnadseffektivt sätt ー köp flaggskylt från FocusNeo idag!

Läs mer

PRIS FÖR FLAGGSKYLT

FocusNeo arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper dig skapa en skylt efter dina behov och förutsättningar. Därav finns det inget bestämt pris för flaggskylt, utan det varierar beroende på en rad olika faktorer, bland annat:

  • Skyltens storlek
  • Använd teknik
  • Komplexitet i design

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig att se över vad priset för en flaggskylt blir i ditt fall.

VI HJÄLPER DIG MED BYGGLOV OCH KONSTRUKTION

En flaggskylt till butik eller restaurang som placeras utomhus kräver oftast bygglov och en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Generellt sett krävs tillstånd för att sätta upp, flytta eller ändra på de flesta typer av skyltar inom detaljplanelagt område. Det skiljer sig något i bestämmelserna mellan landets kommuner, men du behöver inte vara orolig. Om du tycker att det verkar krångligt med alla regler kring bygglov, så hjälper vi dig gärna. På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet, som låter ditt varumärke skina år efter år. Vi erbjuder även förmånliga lösningar för kontinuerlig service och underhåll.

Vi använder oss av en väl beprövad arbetsmetod som säkerställer en trygg leverans. Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert på ditt projekt.

Mindre

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

FAQ

En flaggskylt är en typ av skylt som monteras i rät vinkel mot fasaden. Skylten vänder sig främst till gående eller trafikanter i gatunivå eller köpnära miljöer. Se exempel på flaggskyltar i vårt galleri.

En flaggskylt monteras vanligen med väggfästen direkt i fasaden alternativt nedpendlad med fästen från taket.