• FLAGGSKYLTAR
    HJÄLPER ERA KUNDER ATT HITTA RÄTT

    flaggskylt av FocusNeo i Stockholm

Flaggskyltar är det vanligaste samlingsnamnet för en typ av skyltar som monteras i rät vinkel mot fasaden. En flaggskylt ger företaget chansen att exponera sin verksamhet mot gående och trafikanter i gatunivå eller i en köpnära miljö. En flaggskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning så att skylten återspeglar och lyfter ert varumärke på allra bästa sätt. På FocusNeo har vi hjälpt tusentals kunder hela vägen från idé till rätt flaggskylt.

FÖRDELAR MED FLAGGSKYLTAR

  • Hjälper era kunder att hitta rätt
  • Stärker ert varumärke
  • Kostnadseffektiva

FLAGGSKYLTAR – LÄTTA ATT VARIERA OCH ATT ANPASSA

En flaggskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning. Om det handlar om mindre texter på gatunivå passar våra LPFLEX-skyltar bäst. De har en finish som slår även det kräsnaste öga med häpnad och är mycket flexibla när det gäller ljussättning.

Flaggskyltar kan även tillverkas med enklare teknik och monteras utan belysning. Ett vanligt förekommande teknik för flaggskyltar är att använda en ljuslåda som belyses inifrån med LED-teknik. Själva fronten kan varieras på en rad olika sätt så att just ert varumärke och identitet exponeras på bästa sätt. Dessutom ger LED-tekniken lägsta möjliga energiförbrukning.

Våra erfarna projektledare och designers hjälper dig till rätt flaggskylt. Oavsett hur er din logotyp ser ut hittar vi rätt känsla och lösning för dig. Se exempel på olika flaggskyltar här nedan i vårt bildgalleri.

Läs mer

VI HJÄLPER DIG MED BYGGLOV OCH KONSTRUKTION

På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. Flaggskyltar som placeras utomhus på fasad kräver oftast bygglov och även en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Vi hjälper dig med alla delar av processen såsom tillståndshantering och ritningar. Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet, som låter ditt varumärke skina år efter år.

Vi använder oss av en väl beprövad arbetsmetod som säkerställer en trygg leverans. Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert på ditt projekt.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?