FRÅGA OSS

Med en modern och elegant fasadskylt ger du ditt företag chansen att skapa ett bestående första intryck, maximal synbarhet och låta omgivningen veta vilken verksamhet som finns i byggnaden. En fasadskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning så att skylten återspeglar och lyfter ert varumärke på allra bästa sätt. På FocusNeo har vi hjälpt tusentals kunder hela vägen från idé till rätt fasadskylt. Kontakta oss för att veta mer om våra lösningar och ta fram pris på en fasadskylt.

FÖRDELAR MED FASADSKYLTAR

  • Stärker ert varumärke
  • Hjälper era kunder att hitta rätt
  • Skapar en intern vi-känsla

KUNDANPASSADE FASADSKYLTAR FÖR FÖRETAG

En fasadskylt kan utformas på en mängd olika sätt och förses med olika typer av belysning. För stora texter som ska synas på riktigt långt håll rekommenderar vi fristående bokstäver med akrylfront som belyses inifrån. Belysning av fasadskylt sker idag oftast med LED-teknik, vilket skapar maximal synlighet och lägsta möjliga energiförbrukning.

Om det handlar om mindre texter på gatunivå passar våra LPFLEX-skyltar bäst. De har en finish som slår även det kräsnaste ögat med häpnad och är mycket flexibla när det gäller ljussättning. Se exempel på både LPFLEX och LED-skyltarhär nedan i vårt bildgalleri.

Läs mer

Fasadskyltar kan även tillverkas med enklare teknik och monteras utan belysning. En fasadskylt i plåt är till exempel en flexibel och kostnadseffektiv skyltlösning som passar bra i storskaliga miljöer där det krävs enkel och tydlig skyltning. Den här varianten kan tillverkas i princip vilken form och färg som helst och texter och logotyper utgörs ofta av utskuren vinylfolie som appliceras direkt på plåten. Man kan även gravera eller applicera utfrästa bokstäver för att få andra effekter. Naturligtvis går det också bra att förse den här typen av skylt med belysning, men den gör sig bra även utan.

Att köpa fasadskylt behöver inte vara svårt. Våra erfarna projektledare och designers hjälper dig till rätt fasadskylt med belysning. Oavsett hur din logotyp ser ut hittar vi rätt känsla och lösning för dig. Våra skräddarsydda fasadskyltar för företag går att anpassa på ett näst intill oändligt antal sätt. Med en arbetsprocess som alltid ligger nära dig som kund kan vi tillsammans skapa den perfekta fasadskylten för ditt företag.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS PÅ FASADSKYLT

Vi skräddarsyr fasadskyltar utefter era önskemål och de utformas på olika sätt beroende på placering, material, storlek, om man vill ha med eller utan belysning och en rad andra faktorer. Därav finns inget fast pris för en fasadskylt och som kommer variera beroende på vad ditt företag är ute efter. Kontakta oss för mer information om vad som påverkar vårt pris på en fasadskylt anpassad efter vad du behöver.

KÖPA FASADSKYLT? FRÅGA OSS!

På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage avskyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning. Fasadskyltar kräver oftast bygglov och även en säker konstruktion för att bära under alla väderförhållanden. Vi hjälper dig med alla delar av processen såsom tillståndshantering och ritningar. Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet, som låter ditt varumärke skina år efter år.

För att underlätta när du ska köpa fasadskylt, använder vi oss av en väl beprövad arbetsmetod som säkerställer en trygg leverans. Vår arbetsmetod kallas Access och är en stor anledning till att vi får förtroendet att få leverera skyltar och visuell kommunikation till många världsledande varumärken och till många av Sveriges största företag. Vi har kompetensen för att ta ett helhetsgrepp om ert varumärke och vara en drivande part i en profilering av ert företag. Är du på jakt efter fasadskyltar i Malmö?Kontakta oss om du vill veta mer eller för att få en offert på ditt projekt.

Mindre

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

GALLERI FASADSKYLTAR

FAQs

En bra fasadskylt återspeglar ert varumärke och är anpassad till fastigheten samt omgivningen för att synas optimalt. Kontakta oss om du vill veta mer.

Om du ska sätta upp en skylt på en fasad inom ett område som omfattas av detaljplan krävs det oftast bygglov. Vi hjälper er med rätt underlag till bygglovsansökan, oavsett var ni vill ha er fasadskylt. Kontakta oss idag.