• SKYLTAR
  varumärkesbärare och ert ansikte utåt

När ett företag beslutar att etablera ett nytt varumärke, starta en ny verksamhet eller skrota sitt gamla varumärke för att omprofilera sig så finns det många faktorer och hinder att ta hänsyn till. En viktig faktor som vanligtvis inte är det första man kommer att tänka på är skyltar.

Oavsett om ni är detaljhandlare, fastighetsägare, företagare eller en organisation är skyltar och annan skyltning två mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till – de är i slutändan ert företags ansikte utåt. Om ni dessutom driver ett företag eller organisation med en global verksamhet blir ett konsekvent skyltprogram särskilt viktigt för att skapa en enhetlig profil med stor igenkänning runt om i hela världen.

VARFÖR SKA MAN BESTÄLLA SKYLTAR FRÅN FOCUSNEO?

Ända sedan 1970-talet har FocusNeo haft äran att få arbeta med flertal starka varumärken inom detaljhandel, bank- och finanssektorn, industrin och hotell- och restaurangnäringen. Gemensamt för alla dessa varumärken är att de lägger stor vikt på sina skyltprogram där deras skyltar spelar en betydande roll i varumärkets helhet och image.

När vi på FocusNeo engageras i ett tidigt stadium i en omprofileringsprocess kan vi med vår långa erfarenhet bidra med vår kunskap och göra stor skillnad i projekt av alla typer och storlekar. Här är fördelarna ni kan förvänta er när ni beställer skyltar från FocusNeo:

 • Som helhetsleverantör blir vi en betrodd partner som redan från början förstår det nya varumärket och dess innebörd. På så sätt kan vi snabbare hitta rätt uttryck till varje enskild plats.
 • Vi bidrar till en konsekvent varumärkesidentitet både lokalt och globalt. Vi kan utvärdera om det nya varumärket kommer att visas korrekt på alla typer av skyltar. Om det finns utrymme för förbättringar, har vi möjlighet att göra rekommendationer redan tidigt i processen.
 • Vi tillhandahåller expertis inom logistik för stora internationella projekt med vårt globala nätverk av installatörer och produktionsanläggningar. Vi ger kostnadsbesparingar till våra kunder genom effektiv projektledning, upparbetade logistiknätverk och miljövänlig avfallshantering utan att äventyra kvaliteten i ert varumärke.
 • Vår tekniska kompetens bidrar till både små och stora justeringar i design, utförande och material. Resultatet blir en mer kostnadseffektiv och hållbar produkt som håller ert varumärke synligt under en längre tid.

Skyltning är i slutändan en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoderna som kontinuerligt skapar mervärde för er verksamhet.

Läs mer

ETT ENGAGEMANG SOM GER MER

Att vi återkommande får bidra till och genomföra stora omprofileringsprojekt som till exempel McDonald´s, AkzoNobel, Dressmann och SEB, beror på våra långa relationer, vår kompetens och de erfarenheter vi fått genom att arbeta med några av världens största varumärken. Det finns en rad faktorer som bidrar till ett lyckat projekt, men vi är övertygade om att den enskilt största framgångsfaktorn är vårt engagemang för varumärken. Vi värderar våra kunders varumärken precis lika mycket som de själva gör och är stolta över att kunna se till att deras varumärkesidentitet kommer till liv.

VARFÖR ÄR SKYLTNING SÅ VIKTIGT?

Skyltning är den vanligaste marknadsföringsmetoden, och det av god anledning.

Skyltar är i väldigt många fall en essentiell del av ett företags marknadsföringsstrategi och är den marknadsföringen som fortsätter att ge och ge och ge… Ta till exempel en fasadskylt som exempel, den sitter uppe 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året för en omfattande och kontinuerlig exponering av er verksamhet. Medan skyltar med er företagslogga hjälper till att stärka varumärket och drar samtidigt till sig uppmärksamhet för att både locka och vägleda potentiella kunder.

VAD FÖR SKYLTAR ERBJUDER FOCUSNEO?

Vi hjälper företag, detaljhandeln, hotell, restauranger, fastighetsägare och olika typer av organisationer med i princip hela deras visuella kommunikation. Vi erbjuder följande typer av skyltar:

 • LED-skyltar
 • Neonskyltar
 • Fasadskyltar
 • Flaggskyltar
 • Takskyltar
 • Pyloner och stolpskyltar
 • Obelysta skyltar
 • Taktila skyltar
 • Hänvisningsskyltar

Förutom det erbjuder vi även:

SKRÄDDARSYDD SKYLTNING AV HÖG KVALITET

Varje butik, affär eller fastighet kommer med sina unika förutsättningar och möjligheter. Varje företag, verksamhet eller organisation har sina unika behov, krav och önskemål gällande sin skyltning. Inget projekt är i slutändan det andra likt och av denna anledning arbetar vi alltid med skräddarsydda helhetslösningar där vi hjälper er från start till mål med att skapa de perfekta skyltarna för era behov.

Kontakta oss direkt för att lägga en order på skyltar för företag idag eller scrolla lite längre ned på sidan för att fylla i vårt kontaktformulär.

Mindre

FRÅGA OSS

FAQ

Ta kontakt med någon av våra säljare.

Alla våra skyltar är kundanpassade och därför finns egentligen inga begränsningar. Tänk på att du måste ansöka om bygglov för din skylt.

Innerbelysta skyltar har en tjocklek på 25 mm och uppåt. Obelysta skyltar är kan göras mycket tunna beroende på utförande.

Alla skyltar vi tillverkar är individuellt utformade och priset beror framförallt på skyltens storlek, utformning, materialval och teknisk lösning. Till detta måste vi även ta hänsyn till andra faktorer som t ex var skylten skall placeras och komplexiteten i installationsarbetet. Om du vill ha en kostnadsuppskattning är du välkommen att skicka en offertförfrågan.

Ja, våra skyltar för utomhusbruk tillverkas av material som tål solljus under många år.

Ljusskyltar har normalt sett en stomme av aluminium och en front av akryl. Våra tunnare ljusskyltar av typ LPFLEX är tillverkade av enbart akryl. Sedan finns naturligtvis andra varianter – vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss för information om våra villkor.

VILL DU VETA MER?