• SKYLTAR
    varumärkesbärare och ert ansikte utåt

När ett företag beslutar att etablera ett nytt varumärke, starta en ny verksamhet eller skrota sitt gamla varumärke för att omprofilera sig så finns det många faktorer och hinder att ta hänsyn till. En viktig faktor som vanligtvis inte är det första man kommer att tänka på är skyltar.

Oavsett om ni är detaljhandlare, fastighetsägare, företagare eller en organisation är skyltar och annan skyltning två mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till – de är i slutändan ert företags ansikte utåt. Om ni dessutom driver ett företag eller organisation med en global verksamhet blir ett konsekvent skyltprogram särskilt viktigt för att skapa en enhetlig profil med stor igenkänning runt om i hela världen.

VARFÖR SKA MAN BESTÄLLA SKYLTAR FRÅN FOCUSNEO?

Ända sedan 1970-talet har FocusNeo haft äran att få arbeta med flertal starka varumärken inom detaljhandel, bank- och finanssektorn, industrin och hotell- och restaurangnäringen. Gemensamt för alla dessa varumärken är att de lägger stor vikt på sina skyltprogram där deras skyltar spelar en betydande roll i varumärkets helhet och image.

FRÅGA OSS

FAQ

Ta kontakt med någon av våra säljare.

Alla våra skyltar är kundanpassade och därför finns egentligen inga begränsningar. Tänk på att du måste ansöka om bygglov för din skylt.

Innerbelysta skyltar har en tjocklek på 25 mm och uppåt. Obelysta skyltar är kan göras mycket tunna beroende på utförande.

Alla skyltar vi tillverkar är individuellt utformade och priset beror framförallt på skyltens storlek, utformning, materialval och teknisk lösning. Till detta måste vi även ta hänsyn till andra faktorer som t ex var skylten skall placeras och komplexiteten i installationsarbetet. Om du vill ha en kostnadsuppskattning är du välkommen att skicka en offertförfrågan.

Ja, våra skyltar för utomhusbruk tillverkas av material som tål solljus under många år.

Ljusskyltar har normalt sett en stomme av aluminium och en front av akryl. Våra tunnare ljusskyltar av typ LPFLEX är tillverkade av enbart akryl. Sedan finns naturligtvis andra varianter – vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss för information om våra villkor.

VILL DU VETA MER?