Skyltar i alla dess former Àr det perfekta sÀttet att synas, inte minst för restauranger. För att locka in nya kunder krÀvs ett intalande första intryck, och det Àr dÀr vi pÄ FocusNeo kommer in i bilden. En anpassad skylt för er restaurang kan direkt ge kunden en uppfattning om vilken typ av restaurang det handlar om samtidigt som ni fÄr ett stÀrkt varumÀrke!

Vikten av en stark synlighet

I mÄnga stÀder Àr restaurangutbudet stort, och att synas pÄ avstÄnd kan vara den avgörande faktorn till er framgÄng. Det handlar om att ge ett bra intryck, att vara iögonfallande och att stÄ ut frÄn konkurrenterna. Man bör dÀremot inte glömma bort att det finns flera anvÀndbara skyltar till restaurang, och inte bara för att locka in kunder. Till exempel kan en menyskylt till er restaurang tydligt visa vilka ni Àr till era kunder.

Fasadskylt 

En viktig skylt för restaurangen, om inte den viktigaste, Ă€r fasadskylten. En fasadskylt skall ge kunderna ett bra första intryck samtidigt som den hĂ€lsar kunderna vĂ€lkommen. Vi anvĂ€nder er logotyp och förvandlar den till en vacker fasadskylt med hjĂ€lp av ljusteknik, fĂ€rg och noggrant utvalda material. 

NĂ„gra exempel:

Restaurang ÖsterlĂ„nggatan 17, Stockholm. Flaggskylt med RGB-lysdioder som varierar i fĂ€rg.

Restaurang Luzette, Stockholm. Bokstavskropp i koppar och varmvita lysdioder.

Restaurang Skeppsbron 2, Malmö. FristÄende bokstÀver monterade pÄ glastak.

Neonskylt

En Àkta neonskylt kan ge er restaurang en unik retro-kÀnsla samt en stark identitet. De har ett högt uppmÀrksamhetsvÀrde och ger en kÀnsla som man gÀrna vill minnas lÀnge. Men Àkta neon har sina begrÀnsningar och i mÄnga fall ersÀtter vi neonet med modern LED-teknik. Med LED-neon bibehÄller vi kÀnslan och skapar oss Ànnu fler möjligheter att fÄ fram ert önskade uttryck.

NĂ„gra exempel:

Teatergrillen, Stockholm. Äkta ljusgult lysande neon ovan entrĂ©.

Taverna Brillo, Stockholm. LED-neon i varierande kulörer.

Macelleria, Stockholm. LED-neon i klassiskt profil 2-utförande med sarg.

Interiör skyltning och dekor

Med hjÀlp av ljusteknik och dekor hjÀlper vi er att skapa en oförglömlig miljö i restaurangen. Vi arbetar ofta tillsammans med inredningsarkitekter och fungerar som ett bollplank och stöd nÀr det gÀller frÄgor kring t ex materialval, tryckteknik och ljustekniska lösningar.

NĂ„gra exempel:

GOMA Gastro Pub, Stockholm. Ljusslingor i tÄlig LED-neon.

Paul’s at Haymarket, Stockholm. Varmvit LED-neon i guldprofil.

Woki Göteborg, tavlor med spÀnnduksfronter för flexibla budskap

Pyloner

För en restaurang med synbarhet frĂ„n vĂ€g kan en pylon vara ett bra alternativ till hur du kan dra uppmĂ€rksamheten till er. Pyloner Ă€r fristĂ„ende skyltar som byggs pĂ„ höjden. De kan göras bĂ„de enkel- och dubbelsida och marknadsför din verksamhet 24 timmar om dygnet. Vi kan hjĂ€lpa er med allt frĂ„n design till att berĂ€kna vindlaster och utföra synbarhetsberĂ€kningar.  

burger king pyloner focusneo

FocusNeo expertis sedan 1965

Med hjÀlp av oss pÄ FocusNeo kan vi skapa anpassade skyltar till er restaurang som stÀrker ert varumÀrke och identitet. För bÄde stora och smÄ aktörer Àr det viktigt att kunna Äterspegla karaktÀr och varumÀrke, som ni enkelt kan göra genom att investera i en skylt för er restaurang. Som Nordens största leverantör av kundanpassade skyltlösningar kan vi hjÀlpa er med allt frÄn omprofilering till projektledning och strategi. Tveka inte att kontakta oss sÄ hjÀlper vi er med skyltar som garanterat stÀrker ert varumÀrke.

Lars Lindberg Àr marknadschef pÄ FocusNeo

Head of Marketing

+46 8 681 68 34

lars.lindberg@focusneo.se

Lars Lindberg Àr marknadschef pÄ FocusNeo med flera Ärs erfarenhet av varumÀrkesprofilering för företag och fastigheter.