Pyloner och stolpskyltar – A & O

Skyltar är en av de mest effektiva och prisvärda metoderna att marknadsföra sin verksamhet med. För att ha en så bra chans att synas och locka in potentiella kunder krävs det att man etablerar en närvaro för sitt företag. Pyloner och stolpskyltar bygger på höjden och har därmed möjligheten att lyfta fram ert företag så att er verksamhet verkligen syns på långt håll. FocusNeo har det bästa utbudet av pyloner och stolpskyltar i Stockholm och övriga landet. Kontakta oss så hjälper vi er att synas och representera ert varumärke precis så som ni vill.

Vad är en pylon?

Med största sannolikhet har du redan sett en utan att veta att det var en pylon. Det är en typ av skylt som man till exempel ofta ser vid bensinstationer som visar företagets logotyp och de rådande priserna för bensin och diesel. De är fristående skyltar som är väldigt flexibla och kan designas i princip hur som helst gällande både belysning och utseende. Pyloner används även ofta vid kontorsentréer eller vid företagsparker där det finns ett behov av en skylt som kan visa många loggor och företagsnamn på en och samma plats.

Montering av pyloner och stolpskyltar

Pyloner och stolpskyltar kräver normalt sett att man skaffar sig bygglov för att montera upp dem. De behöver en kraftfull och stabil konstruktion för att kunna hantera alla typer av väder där infästningen vanligtvis gjuts i betong som sedan grävs ned i marken. FocusNeo sätter alltid kundens behov i första hand och för att ni ska få säkra och stabila pyloner i Stockholm som möjligt arbetar vi med största möjliga fokus på säkerhet; bärande stål- och aluminiumkonstruktioner enligt EN1090-1, kvalitetssäkring av arbetet enligt ISO 9001:2015 och montageteam auktoriserade av Elsäkerhetsverket med certifikat för höghöjdsarbete.

De vanligaste typerna av pyloner

Pyloner och stolpskyltar är vida använda runt om i hela världen inom en rad olika branscher och sammanhang där stor synlighet är eftertraktat.

Vid bensinstationer

En av de mest välkända typerna av pyloner är de som sitter vid bensinstationer. Skyltarnas uppgift är att göra bensinstationerna enkla att se ifrån vägarna som går förbi den, men också för att visa priserna för bensinstationens olika typer av bensin och diesel.

Vid restauranger

Visste du att de flesta beslut att gå på Burger King eller McDonald´s är högst spontana och fattas runt 10 minuter innan själva besöket äger rum? Inte konstigt att man försöker nå maximal synbarhet i närområdet för restaurangerna. För en restaurang som ligger intill en motorväg kan en stolpskylt eller pylon vara helt avgörande för restaurangens framgång.

För egendomar

En egendomsskylt hittas främst vid köpcentrum, kontorsfastigheter eller liknande verksamheter. Den används inte enbart för att marknadsföra fastighetens namn, utan också de verksamheter och butiker som befinner sig inuti anläggningen. Så att besökarna enkelt kan se vilka verksamheter som finns i fastigheten eller vilka butiker som finns att besöka.

Vid infarter

Infartsskyltar, eller välkomstskyltar, är de ni ser när ni kör in till en stad eller kommun. De brukar skylta med information om evenemang som försiggår eller som kommer äga rum vid ett senare tillfälle, som ibland enbart består av ett vänligt meddelande som välkomnar er in i området.

För orientering

Dessa skyltar används för att orientera sig och hitta inom parker, kommuner och andra områden. De kommer ofta utrustade med en karta och direktiv till olika landmärken.

Fördelarna med pyloner och stolpskyltar

När ni är i behov av en skylt med maximal synlighet är en pylon eller stolpskylt ett bra alternativ. De kan byggas mycket stora och kan utrustas med en rad olika detaljer så att verksamheten kan hittas både natt som dag, från bil såväl som till fots. En pylon eller stolpskylt blir också i många fall ett landmärke som ofta används som en mötesplats tack vare sin goda synlighet. Detta skapar ett naturligt flöde av trafik som tar vägen fram till er verksamhet.

Hitta och köp pyloner och stolpskyltar hos FocusNeo i Stockholm

FocusNeo är det bästa alternativet för stolpskyltar och pyloner i Stockholm och Norden. Vi har gedigen erfarenhet och stor kompetens för att ni ska få rätt skylt på rätt plats. Boka ett möte idag om ni vill veta mer om våra produktområden eller någon av våra tjänster.

Läs vår guide  SÅ SKAPAR DU EN UNIK PROFIL FÖR DIN FASTIGHET - 5 STEG Ladda ner guide <>