• ERIK PENSER BANK – PROFILERING FÖR ETT STARKARE VARUMÄRKE

Erik Penser Bank är en privatägd bank i Stockholm som erbjuder privatpersoner och företag ett brett urval av finansiella tjänster – allt från förmögenhetsrådgivning och mäkleri till kapitalförvaltning. När banken flyttade in i nya lokaler på Apelbergsgatan i centrala Stockholm, valde man att anlita FocusNeo för att återspegla sitt varumärke med rätt värden in i ett skyltmedium.

Erik Penser Bank LPFLEX

Hur var samarbetet med inblandade parter?

Vi har haft ett mycket nära samarbete med Erik Penser Bank och lagt stor vikt vid sätta oss in i deras varumärke, hur de vill framstå och vilka värderingar de vill förmedla. Fastighetens läge erbjuder både fantastiska möjligheter att få varumärket att synas, men samtidigt även ett flertal utmaningar i den strama arkitekturen. Vi ville ta fram en skyltprofil som förmedlar exklusivitet och premiumkänsla som harmonierar med vad kunden väl kommer att möta inne i lokalerna. Jag tycker personligen att vi lyckades förmedla bankens kärnvärden på ett genomtänkt och bra sätt.

FOCUSNEOS LEVERANS I KORTHET

Projektledning
Platsbesiktningar
Förstudie
Rådgivning
Designarbete
Konstruktionsritningar
Tillverkning
Logistik och frakt
Montage
Dokumentation

OM ERIK PENSER BANK

Erik Penser Bank är en privatägd bank som erbjuder ett brett urval av finansiella tjänster till privata och institutionella investerare. Banken har ett hundratal medarbetare och huvudkontoret ligger på Apelbergsgatan i centrala Stockholm.

Christoffer Balogh, Account Manager FocusNeo