• OMPROFILERING
    ger företaget en nystart

    anställd som gör omprofilering med skyltar i Stockholm | FocusNeo

FocusNeo kan omprofilering

FocusNeo har lång och bred erfarenhet av omprofileringar av företag i olika storlek och i olika branscher. Våra projektledare har mångårig erfarenhet av att leda omfattande omprofileringsprojekt av både lokala företag och globala koncerner. Hos oss hittar du kompetensen, erfarenheten och systemstödet för att ge ditt företag den nystart du eftersträvar.

Läs mer

Ett projekt som innefattar en omprofilering av ett företag är alltid tidskritisk. Om FocusNeo involveras tidigt i omprofileringsprocessen innebär det att vi effektivt kan möta behov och tidsramar, vilket ger dig som kund stora kostnadsbesparingar. Vi arbetar nära dig som kund och din designbyrå och säkerställer att vi uppnår eftersträvad profil inom avsedd tid med högsta möjliga kostnadseffektivitet.

Effektiv projekthantering

Genom vår arbetsmetod Access säkerställer vi att alla delar du behöver i ett framgångsrikt skylt- och omprofileringsprojekt finns med. Denna arbetsmetod omfattar varje steg på vägen, från initial analys till installation och dokumentation och du kan följa alla delar i projektet via vårt webbaserade projekthanteringssystem.

FocusNeo är din samarbetspartner för ett tids- och kostnadseffektivt omprofileringsprojekt. Vårt mål är att ge dig en trygg leverans som överträffar dina förväntningar och stärker ditt varumärke både internt och externt. Vi levererar optimala skylt- och kommunikationslösningar för varje specifik plats och hjälper dig bland annat med:

Projektledning

Platsbesiktningar

Skyltdesign och konstruktion

Tillverkning

Installation

FocusNeo får företag att synas. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan bistå vid en omprofilering eller begär en offert redan idag.

Mindre