Vi valde Focus Neon då vi visste att de alltid levererar kvalitativa skyltlösningar.
Vi är oerhört nöjda med resultatet och ser nu ännu mer fram emot flytten till ett kontor som kan möta vår fortsatta expansion.” – Tomas Järund, Marknadschef för Serneke Group AB

Fina ord från byggkoncernen som i våras bestämde sig för att gå ifrån namnet SEFA efter ett omfattande varumärkesarbete. Deras nya namn, Serneke, är bolagets grundares efternamn och sticker ut i jämförelse med bolagets konkurrenter vars namn ofta består av förkortningar, precis som de själva tidigare hade. Dessutom visade det sig att det fanns många bolag med samma och snarlika namn, vilket är en nackdel då man ville expandera vidare.

Som om det inte vore nog med att bolaget byter namn och vision så passar de även på att byta lokal till årsskiftet. Det nya kontoret är beläget centralt i Göteborg i den anrika fastigheten Sjöbefälsskolan som ligger på Kvarnberget.

Eftersom ett nytt namn och ny lokal är lika med en ny skylt fick Focus Göteborg uppdraget att ta fram en skylt som sticker ut från mängden, precis som bolagets nya namn gör.

Skylten är hela tre meter hög och drygt två meter lång. Den lyser framåt med en knivskarp dag- och natteffekt och har en mycket god läsbarhet både från kort och långt håll.
Bokstäverna har mattsvarta sidor och insidan av skylten har man lackerat vit så att skall ge maximalt återljus.
Skylten är monterat på ram på fasadens utsida där den är omöjlig att missa för trafikanter och andra förbipasserande. Och visst sticker den ut ur mängden?!

Besök gärna vår hemsida och klicka här för att läsa mer om våra fasadskyltar!

Skylt SernekeSkylt SernekeSkylt Serneke