Nya Täby Centrums Nya Skyltar

Igår invigdes nya Täby Centrum!  Ny logga, flera nya butiker, och massor av nya skyltar! Som vi skrivit om tidigare har vi renoverat upp kloten på taket och klätt dem med RGB-lysdioder. Nu kan vi också stoltsera med fasad– och entréskyltar samt stora takskyltar med TäbyC’s nya logga, två stora videodisplayer och butiksskyltar till flera av de nyöppnade butikerna i centrumets nybyggda del.

De två takskyltarna är 3,5 meter höga och 11 meter långa. Skyltarna är bestyckade med både vita lysdioder och med RGB-lysdioder. De kommer för det mesta lysa vita, men vid speciella tillfällen kommer de att ha en annan färg. Så titta uppåt! Skyltarna sitter uppe på tornet ihop med kloten.

TäbyC_takskylt_2 TäbyC_takskylt_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12st nya entré- och fasadskyltar sitter nu runt om köpcentret. Dessa skyltar är gjorda i vår snygga profil LP Kontur och lyser i en vit outline.

TäbyC_entreskylt_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Displayerna sitter både ute och inne. Inomhusdisplayen är hela 30m² med 8mm cc. Skärmen visar reklam för butiker och upplysningar från TäbyC. Under invigningen har besökarna dessutom kunnat se sina egna Instagram-bilder i storformat på skärmen, genom att tagga dem med #Tabyc. Så gott som live!

TäbyC_dispaly_3 TäbyC_dispaly_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utomhusdisplayen syns på lång väg när man närmar sig Täby C. Skylten sitter i södra hörnet och är formad i vinkel i både sydöstlig och sydvästlig riktning. Varje sida mäter 7 x 4 meter. Skylten har sedan den kom upp för ca en månad sedan visat nedräkning till torsdagens stora invigning.

TäbyC_dispaly_1TäbyC_dispaly_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här lite färska bilder på de exceptionella kloten! Håll utkik efter filmer på kloten på vår facebooksida framöver.

TäbyC_klot2TäbyC_klot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som avslut i det här inlägget kan vi visa några exempel på en del butiker som vi skyltat upp till den nya delen av Täby C.

TäbyC_butikskylt_1 TäbyC_butikskylt_2