Den tredje oktober öppnades den nya restaurangen Luzette i ingången till centralstationen här i Stockholm. Det är en klassisk järnvägsrestaurang som har en bar, ett café och en stor uteservering. Luzette är även en del av Svenska Brasserier som driver många andra restauranger i Stockholm. En av de restaurangerna är Taverna Brillo, som Focus Neon har levererat skyltar till och vars skyltbidrag vi vann med i Stockholms Skyltpris förra hösten.

Lokalen som Luzette ligger i är ifrån 1871 och är även kulturmärkt vilket innebär att man har låtit behålla väggar och golv intakta. Ett genomgående tema för brasseriet är ”ljus”, något som både återspeglas i den fina genomströmningen av ljuset i lokalen men också i restaurangens namn då ”luz” betyder just ljus. Något annat som representerar ljuset är så klart skyltarna som Focus Neon fick leverera.

Skyltarna är monterade i fönstren på specialgjorda fästen som gör att man kan luta skylten i 90 graders vinkel för att man lätt ska komma åt att putsa fönstret bakom.
De lyser med varmvita lysdioder som inger en rustik känsla, vilket passar bra in med resten av brasseriets dekor.

Besök gärna vår hemsida och klicka här för att läsa mer om våra skyltar.

Skyltar Luzette Skyltar Luzette