Skyltar Nokas

Nokas nya skyltar

På kort tid har säkerhetsföretaget Nokas vuxit till en av Nordens största koncerner inom säkerhetsbranschen.
Företaget grundades 1987 och har idag verksamheter i Norge, Danmark och Sverige.

I september i fjol gick Nokas ut med nyheten att de har köpt upp företaget Svensk Bevakningstjänst och i årsskiftet trädde sammanslagningen i kraft. I och med köpet fick Nokas därmed en total omsättning på närmare 4,5 miljarder norska kronor och över 7500 anställda. Företaget blev även det näst största säkerhetsföretaget i Sverige.
Förutom att detta blev ett minst sagt betydande köp för Nokas på många olika plan så innebar det även en stor förändring för Svensk Bevakningstjänsts del. Bland annat nya uniformer, fordon och inte minst skyltar för alla deras befintliga kontor.

Focus Neon levererade skyltar till nio kontor som ligger utspridda runtom i landet. Leveransen innebar 14 skyltar i olika utformningar och material, allt från dekaler till plåtskyltar och LED-skyltar. Den skylten vi levererade i störst utsträckning var fasadskylten som är belyst med LED. Skylten lyser med blått ljus framåt och är delvist belyst med vitt ljus på bokstävernas och emblemets sidor. Den övriga delen av sidan är lackerad i ljustät blå färg vilket ger en känsla av djup. Skyltarna anpassades för de olika fasaderna och fick därmed lite olika utseenden, men trots detta är alla skyltarna trogna Nokas logotype.

 

Läs gärna mer om vårt utbud av skyltar eller klicka här för att besöka vår hemsida!

Skyltar Nokas

Skyltar Nokas Skyltar Nokas Skyltar Nokas