Sefina LED-skyltar på byggnad av FocusNeo

Man brukar säga att man har sju sekunder på sig att göra ett bra första intryck på en människa som man aldrig träffat förut. Vi vill tro att samma sak gäller för skyltar. Så om det är dags för att investera i en ny ljuslåda eller en ny skylt, fundera noga på vilket intryck du vill göra för dina potentiella kunder.

Ljuslåda – både inom- och utomhus

En ljuslåda eller skylt passar lika bra inom- och utomhus. Inomhus skapar detta öppnar stora möjligheter för att skapa härliga miljöer i butiker och andra inomhusmiljöer, till exempel i kontoret.

Att skapa en trivsam och inbjudande miljö i en butik kan vara skillnaden på om folk väljer att stå utanför och snabbt kolla in genom skyltfönstret eller komma in i butiken och köpa era produkter eller komma tillbaka vid ett senare tillfälle och handla. Utomhus finns möjlighet att vara kreativ och visa sitt varumärke på ett tilltalande sätt. Något vi återkommer till längre ner i texten.

Varumärket i fokus

När det kommer till skyltning och skyltar bör varumärket vara i fokus. En eller flera snygga skyltningar ett mycket snyggt sätt att lyfta ett varumärkes profil. Hur vet man då att man väljer rätt skyltning?

Börja med att utgå från företagets grafiska profil. Detta för att utformningen på skylten eller ljuslådan ska fungera tillsammans med det grafiska uttrycket på logotypen, hemsidan med mera. Att använda samma typsnitt och grafiska uttryck på samtliga visuella delar av ett varumärke skapar en helhet som är lättare att känna igen och stärker på så vis varumärket och ökar igenkänningen.

Att ha en snygg skyltning är alltså inte bara för att locka in en kund i en butik. Det är också en investering som generellt sätt ger ett starkare varumärke som kunder återkommer till och har ett förtroende för.

Professionell skylttillverkare

En professionellt utformad skylt från ett skyltföretag ger ett snyggare intryck. Dessutom kan ett skyltföretag hjälpa dig att ta fram den skylt som passar ditt företag allra bäst, eller med ett helt skyltkoncept för din butik eller ditt kontor. Det spelar ingen roll om det är en mindre ljuslåda i Stockholm eller en gigantisk fasadskylt.

Focus Neon har över 50 års erfarenhet att skapa kundanpassade skyltlösningar för alla typer av branscher. Som totalleverantör hjälper vi dig med förslag, design, tillstånd, installation och underhåll av din nya skylt eller ljuslåda. Med den senaste teknologin och en gedigen branschkunskap stärker Focus Neon ditt företags identitet och varumärke. Kontakta oss redan idag!