Investera i en vacker ljuslåda i Stockholm

Nu i december är det som mörkast i vår del av världen, men Stockholms gator lyses upp av kreativa och färgglada skyltlösningar. Företag som önskar en ny fasad- eller logoskylt kan välja mellan ett stort antal varierande material, tekniker, belysningar och modeller – alla med innovativ design.

En ljuslåda är ett exempel på en skyltlösning som idag frångår de traditionella och aningen plattare uttrycken. Denna typ av skyltar tillverkas oftast av en stomme i aluminium som kombineras med akrylfront och förses med LED-belysning. Fronten kan varieras på många sätt som ytterligare bidrar till ett mångdimensionellt uttryck.

En ljuslåda i Stockholm passar bra som både utomhus- och inomhusskylt och är ett populärt alternativ för exempelvis butiker i olika köpcentrum. Den här typen av skyltar fungerar också bra som flaggskyltar och kan då användas i kombination till stora fasadskyltar.

Du som planerar att starta det nya året med nya skyltar hittar ytterligare tips här nedanför:

Grafisk profil

När det blivit dags att ta fram en ny skyltlösning så gäller det också att vara säker på att man trivs med företagets grafiska profil. Titta igenom denna en extra gång och fundera över om den verkligen stämmer överens med verksamhetens värden och budskap. Om du känner dig osäker på hur den befintliga grafiska profilen kan tas tillvara i exempelvis en fasadskylt bör du kontakta en professionell skylttillverkare för mer information.

Storlek och form

Numera råder ett mer kreativt och färgstarkt klimat i våra större städer, och företag blir mer och mer vågade i valet av uttryck. Allt för att synas och sticka ut i konkurrensen. Om du känner att ett mer klassiskt uttryck kanske matchar ditt företag bättre så kan det istället vara ett alternativ att gå upp i storlek eller att välja en mer unik form.

Enhetligt uttryck

Poängen med en grafisk profil är att den underlättar arbetet med företagets visuella kommunikation. Ta vara på detta om du önskar ta fram många olika slags skyltar på en och samma gång och se till att hålla dig till anvisningarna för färger och typsnitt. Sätt ramarna i ett väl utformat skyltprogram så får du ett enhetligt varumärke och en mer kraftfull kommunikation.

Satsa på ny skyltdesign år 2018. Kontakta oss på Focus Neon för professionell hjälp genom hela processen, från första skiss till montering och efterföljande service av dina skyltar i Stockholm. Vi guidar dig till rätt uttryck!