• HOTELL OCH RESTAURANG
    exteriör skyltning som skapar en unik identitet

    Skeppsbron2 skyltar av skyltföretag | FocusNeo

I hotell- och restaurangbranschen är det ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden. För den stora restaurangkedjan kan synligheten på avstånd vara avgörande gentemot konkurrenten, men för hotellet eller den lilla exklusiva restaurangen är rätt ”känsla” i entrén och lokalerna av största betydelse för att skapa ett slående intryck. Med lång och bred erfarenhet av profilering av hotell och restauranger, skyltdesign och inredningsdekor, är FocusNeo den perfekta samarbetspartnern för din skyltning och visuella kommunikation, både interiört och exteriört.

Vi har sett en ökning med 30% sedan de nya skyltarna kom upp.

Andreas Pieplow, krögare Restaurang Skeppsbron 2

Våra prisbelönta skyltdesigners ger er rätt karaktär

På vår ateljé arbetar Skandinaviens mest kreativa och prisbelönta skyltdesigners med förmåga att designa och tillverka unika anpassade skyltar som passar er profil perfekt. Vi arbetar sedan många år tillbaka med några av världens största varumärken inom hotell- och restaurangbranschen, som McDonald’s, KFC och Burger King samt ledande nordiska kedjor som Espresso House och Scandic Hotels. Kunder som alla är mycket måna om att deras identitet och kommunikation är konsekvent och håller hög kvalitet. 

Läs mer

Våra större kejdekunder inom hotell- och restaurangbranschen uppskattar främst våra tjänster som helhetsleverantör inom skyltar och visuell kommunikation. Vi har kunskapen och erfarenheten inom projektledning, konstruktion och installation samt resurserna för att hantera större nybyggnationsprojekt och omprofileringar av existerande anläggningar.

För en mindre aktör är synbarhet och skyltens förmåga att återspegla hotellets eller restaurangens karaktär och varumärke mer betydelsefullt. Efter att ha lyssnat på era behov, visioner och önskemål, väljer vi med största omsorg ut material och teknik som anpassas efter restaurangens atmosfär, byggnadens karaktär och omgivande miljö. Rätt skylt på rätt plats kan ge din verksamhet en stor ökning i antal besökare och ett riktigt lyft i försäljningssiffrorna.

Mindre

Vad vi erbjuder

FocusNeo tillhandahåller varierande typer av skyltar och visuell kommunikation för hotell och restauranger, till exempel:

  • Exteriör och interiör skyltning
  • Fasadelement
  • Belysning
  • Pyloner
  • Vinyler

Boka ett möte med oss idag om du vill veta mer.