Display Citycon

Grafisk LED display till Kista Galleria

Idag ser man allt fler och fler grafiska displayer var man än befinner sig, vare sig det är nere i tunnelbanan eller inne på apoteket. Reklamplanscherna har bytts ut mot en modernare version, en skärm som pockar på de förbipasserandes uppmärksamhet med sitt ljus och sin rörelse.

Displayer i storformat har även blivit populär bland galleriorna, vilket kanske har sin förklaring då man på ett enkelt och snyggt sätt kan göra reklam för sina butiker och även gå ut med upplysningar gällande gallerian till alla dess besökare. Det senaste tillskottet levererade Focus Electronic i dagarna till Kista Galleria för Citycons räkning.

Focus Electronic fick alltså i uppdrag att leverera en display på väggen bredvid gallerians foodcourt. Displayen är cirka 3,4×5,7 meter med en upplösning på 768×1280 pixlar av strömsnåla SMD-lysdioder. En snygg detalj med just denna display är att loggorna för Citycon och VisualArt är belysta. VisualArt är de som står för mediaspelaren och innehållet på skärmen.

Denna display har en låg strömförbrukning som tillåter den att klarar sig utan kylfläktar och kabinetten har ett magnetlås som gör det enkelt att serva den framifrån. Kort och gott är det en väldigt smidig och snygg skylt som fyller en betydelsefull funktion för gallerian.

Besök gärna Focus Electronics hemsida och klicka här för att läsa mer om deras produkter och tjänster.

Display Citycon Display Citycon Display Citycon Display Citycon