Företags- och butiksskyltar i Stockholm och Norden

En av de viktigaste tillgångarna för ditt företag är varumärkesigenkänning. Men ibland stirrar vi oss blinda på digitalisering och närvaro online. Det är viktigt att inte glömma bort den sidan som fanns redan innan. I den fysiska världen är ert skylten ert företags ansikte utåt och en viktig del i hur ert företag representeras och i slutändan uppfattas. FocusNeo har ett oslagbart utbud av de bästa skyltarna runt om i Stockholm och Norden för att ert företag ska kunna synas.

Vanliga typer av företags- och butiksskyltar

Företags- och butiksskyltar inkluderar alla typer av skyltar som bidrar till en verksamhets företagsprofilering. Allt från namnskyltarna på kontorsdörrar och uniformer, till de gigantiska fasadskyltarna utanpå organisationens byggnad.

LED vs Neon

LED vs neon har sedan länge varit en pågående diskussion. Den fokuserar främst på om det verkligen är värt att gå miste på den varma retrokänslan från en genuin butiksskylt av neon i utbyte mot de många fördelarna butiksskyltar med LED-teknik erbjuder. Men visste du, nuförtiden behöver du inte alls göra den uppoffringen. Fortsätt läsa så förklarar vi mer.

LED-skyltar

Den stora styrkan med en LED-skylt är lysdioderna. Dioderna är små komponenter som tillåter flexibla ljussättningar med skyltar som kan tillverkas väldigt tunna. Lysdioder är mycket energieffektiva och hållbara med en lång livslängd som innebär en nästan underhållsfri skylt. De är även ett bra val för miljön då energiförbrukningen är många gånger lägre än t ex motsvarande neonskyltar.

Neonskyltar

Skyltar med neonljus har varit i bruk sedan 1920-talet, de var otroligt vackra då och de ser minst lika vackra ut idag. Med en klassisk retrokänsla sticker neonskyltar verkligen ut på gator och torg runt om i våra städer. Men det finns ett alternativ. Vi har nämligen LED-skyltar som ger samma genuina retrokänsla som en vanlig neonskylt. Samma utseende, till en bråkdel av priset och mycket bättre för miljön.

Fasadskyltar

En av era största tillgångar inom företagsprofilering är fasaden. Er byggnad är en förlängning av ert företag och behöver representeras på ett sätt som lämnar ett starkt och inbjudande intryck. Och med en fasadskylt upplyst av LED-teknik får ni bästa möjliga synlighet, till lägsta möjliga energiförbrukning och kostnad. Vi har tillverkat tusentals fasadskyltar för olika företag, inte bara runt om i Stockholm, utan i hela Norden.

Flaggskyltar

Flaggskyltar är några av våra mest kostnadseffektiva skyltar för vad de kan åstadkomma. Det är en skylt som vanligtvis monteras i gatunivå på er fasad i en rät vinkel som tillåter att skylten syns var man än står, så att era kunder alltid har lätt att hitta er.

Takskyltar

En takskylt är oftast stor med belysta bokstäver så att ert varumärke kan synas på så långt avstånd som möjligt, natt som dag. Ett säkert val av skylt som hjälper er att synas på längre avstånd runt om i omgivningen.

Pyloner och stolpskyltar

Ni går eller kör förbi dem varenda dag, de finns vid snabbmatsrestauranger, bensinmackar, kontorsentréer och vid många andra byggnader. Pyloner och stolpskyltar är fristående skyltar som syns på lite längre håll så att det alltid är lätt att hitta till er lokal. De brukar vanligtvis användas för loggor, företagsnamn och hänvisningar.

Obelysta skyltar

Ibland är det simplaste det bästa. Med en obelyst skylt har man möjlighet att få den i nästan vilket material man vill, med vilken design man än föredrar. Vi har skyltar för alla företag, byggnader och lokaler.

Hänvisningsskyltar

En hänvisningsskylt hjälper era kunder att hitta rätt. Hänvisningsskyltar visar tydligt vägen med hjälp av tecken, bilder och ikoner i er butik, så att kunder såväl som personal alltid hittar rätt. De används främst i lokaler som ser en stadig ström av människor såsom köpcentrum eller stora butiker.

Skyltar i Stockholm

Behöver ni skyltar i Stockholm eller på annan ort runt om i Norden? FocusNeo har prisvärda skyltar i bästa kvalitet runt om i Stockholm och Norden. Kontakta oss om du har några frågor om våra produkter och skyltar.

FocusNeo erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för butiksskyltar i Stockholm och övriga Sverige. Vi hjälper företag med deras företagsprofilering från start till mål med varje enskilt delmoment:

  • Projektledning
  • Platsbesiktning
  • Dialog med fastighetsägare
  • Bygglovshantering
  • Logistik
  • Tidsplan
  • Dokumentation
  • Kvalitetssäkring
  • Service och underhåll