Focus Neon AB blir nu FocusNeo AB

Sedan 1 oktober 2018 bedrivs verksamheten i Focus Neon AB under varumärket FocusNeo. Nu tar vi nästa steg och byter även vårt juridiska namn till FocusNeo AB.

I praktiken innebär namnbytet följande:

Från och med 17 maj 2019 har vi nytt juridiskt bolagsnamn: FocusNeo AB. Vi behåller samma organisationsnummer, samma adresser, samma telefonnummer och samma personal.

Våra mailadresser har bytt domän till @focusneo.se. Gamla mailadresser med @focusneon.se kommer att fortsätta fungera tillsvidare.  Vår webbplats har flyttat hit till www.focusneo.se. www.focusneon.se har pekats om till det nya domännamnet. Successivt byter vi även ut brevpapper och kuvert, fakturor, skyltar, visitkort, kläder samt profil- och marknadsföringsmaterial.

Avtal och pågående uppdrag

Vi ändrar bara namn och logotyp. FocusNeos organisationsnummer 556196-2332 kvarstår. Det betyder att:

  • Alla nuvarande avtal gäller
  • Alla överenskommelser i samband med pågående uppdrag gäller
  • Alla avtal om inköp gäller
  • Alla uteliggande offerter gäller den tid som anges i offerten

Om ni är leverantör till oss vill vi påminna er att vi kan ta emot elektroniska fakturor via EDI eller PDF på mejl till faktura@focusneo.se, kom ihåg också att märka alla fakturor med referens samt vår ordernr. Har ni några frågor är ni som alltid varmt välkomna att vända er till er kontakt hos oss eller via info@focusneo.se.