Idag lanserar vi vår nya hemsida! Eller egentligen ska jag skriva våra nya hemsidor. För nu blir en sajt plötsligt fyra. Focus Norge och Focus Finland har fått egna hemsidor – på respektive språk. Och så har vi separerat webplatserna till våra två olika verksamheter i Sverige: våra traditionella ljusskyltar som drivs av Focus Neon ligger på en sajt, och våra elektroniska skyltar och parkerringssystem som drivs av Focus Electronic på en annan. Vi tror att det på detta vis ska bli enklare för våra besökare att hitta vad man faktiskt söker. Hur vi hänger ihop med varandra går att läsa om på respektive hemsida. Dessa två svenska sidor finns även översatta till engelska numera.

Våra nya hemsidor kommer att kontinuerligt fyllas på med mer material. Och för den intresserade är det framförallt under rubrikerna Referenser och Produkter/Tjänster som det kan finnas värde i att hålla extra koll. Ja, och så under Kontakter – vi fyller på med nya kollegor både före och efter årsskiftet. Kul!

Vi hoppas att de nya webbplatserna ska göra det enklare att få en överskådlig bild av vår verksamhet och att fler ska hitta till dem när de söker efter skyltar, lysande konstverk eller information- och parkeringssystem.

Här på bloggen kommer vi att fortsätta rapportera skyltnyheter från våra nyligt genomförda skyltuppdrag. Och de två senaste inläggen syns på de nya hemsidornas förstasida.

Välkommen att ta en närmare titt!

Focus Neon Sverige: www.focusneo.se

Focus Electronic: www.focuselectronic.se

Focus Norge: www.focusneon.no

Focus Finland: www.focusneon.fi

hemsida hemsida_kont_NO hemsida_ref_eng hemsida_prod_FEFI