Färgstarka ljuspelare i ”Årets Arena”

Som tidigare nämnt i denna blogg så är Focus skyltleverantör för Tele2 Arena. Flera skyltar har tillkommit ju längre tiden gått och vårt senaste projekt för arenan hittar man i garaget, där vi har installerat ett flertal färgstarka ljuspelare.

Ljuspelarna, som egentligen är de befintliga pelare som garaget är uppbyggt på, har vi klätt in i diodbestyckade ljusplattor. En platta för varje sida av pelaren.

Ljuspelarna lyser framåt i olika färger och matchar även väggmarkeringen för vilken avdelning man kan parkera på. Eftersom det finns ca 650 platser är detta en fiffig hjälp för besökare att komma ihåg vart de ställt bilen efter en spännande Hammarbymatch eller en episk Aerosmithkonsert.

I början av juni blev Tele2 Arena utsedd till ”Årets Arena”, den tyngsta kategorin i tävlingen TheStadiumBusiness Awards, vilket är en världsomspännande tävling som instiftades år 2010. Kategorin var en utav 18 stycken och priset delades ut den fjärde juni på en gala som ägde rum i London.

Vi på Focus tycker såklart att detta är jätteroligt för Tele2 Arena och instämmer till fullo med vinsten. Själv väljer jag att tro att deras färgstarka garage måste haft en stor inverkan på juryns beslut..!

Här kan ni läsa mer om våra tidigare projekt med Tele2 Arena och här hittar ni mer information om våra skyltar.

 

Ljuspelare Tele2 Arena