• FÖRETAGSSKYLTNING
    skapar ett unikt första intryck

    PostNord skyltar av skyltföretag | FocusNeo

En företagsskylt skall förmedla ett bestående första intryck, skapa igenkänning av ert varumärke och hjälpa era kunder att hitta rätt.

Företagsskylten skall återspegla varumärket och innebär därmed mycket mer än bara företagets namn eller logotyp. Varumärket är helheten – personligheten som har värderingar, idéer och förhållningssätt till omvärlden. Ett välvårdat varumärke är som en karismatisk person, någon som du känner igen från gång till gång. Varumärket och därmed även företagsskylten har allt tydligare blivit en av företagets viktigaste tillgångar.

”Vi valde FocusNeo då vi visste att de alltid levererar kvalitativa skyltlösningar. Vi är oerhört nöjda med resultatet och ser nu ännu mer fram emot flytten till ett kontor som kan möta vår fortsatta expansion.”

Tomas Järund, Marknadschef Serneke Group AB

Lång erfarenhet av företagsskyltning

På FocusNeo har vi hjälpt våra kunder med unika anpassade företagsskyltar i mer än 50 år. Vi erbjuder alla varianter av företagsskyltar och arbetar med högsta kvalitet i alla komponenter. Vi anpassar din företagsskylt efter de unika förutsättningar som plats, logotyp och syfte medger. Er logotyp utformas i en tredimensionell form och tillförs ett djup. Till detta adderar vi komponenter som färg, material och olika belysningstekniker för att hitta den optimala skylten. Vårt mål är att skapa en skylt som uppfyller alla krav och som överträffar dina förväntningar.

Läs mer

Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, våra tekniska lösningar och vår genomtänkta design är framgångsfaktorerna som stärker ditt varumärke och får det att synas. Om du vill veta mer om hur vi arbetar, hittar du mer information under Vår arbetsmetod.

Till företagsskyltning hör inte bara den stora skylten på fasaden, utan här ingår stora delar av företagets profilering. Vi hjälper er med många former av visuell kommunikation som t ex hänvisningsskyltar, fordonsprofilering och olika typer av dekorelement. Allt för att guida era kunder rätt och stärka ert varumärke.

Om du är intresserad av att se hur vi hjälpt andra företag med unik företagsskyltning är du välkommen att besöka vårt galleri. Där kan du hitta exempel på företagsskyltning i alla storlekar från alla olika branscher. Om du har några frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta oss via formuläret längst ned på sidan.

Mindre