• FÖRETAGSSKYLTNING
  skapar ett unikt första intryck

  PostNord skyltar av skyltföretag | FocusNeo

Ens företagsskyltar skall återspegla varumärket och innebär därmed mycket mer än bara företagets namn eller logotyp.

Varumärket är helheten – ert företags personlighet som har värderingar, idéer och förhållningssätt till omvärlden – och är i slutändan er viktigaste resurs som måste underhållas och skötas om varsamt. Ett välvårdat varumärke kan liknas till en karismatisk person, någon som sticker ut bland mängden och som man alltid känner igen oavsett i vilket sammanhang man stöter på den. Varumärket och därmed även företagsskylten har allt tydligare blivit en av företagets viktigaste tillgångar.

Läs mer

Man skulle kunna tro att en fysisk företagsskylt skulle tappat mycket av sin funktion och effekt allteftersom vår värld och samhälle blivit allt mer digitalt. Men så är inte fallet. Människan är i slutändan en fysisk varelse där vi använder den digitala världen som ett verktyg för att förmedla den fysiska. Till exempel att ta ett foto på sina företagsskyltar för att sprida dem via sociala medier och locka kunder.

VÅRT UTBUD AV FÖRETAGSSKYLTAR

Det finns en stor variation av stora som små företagsskyltar – alla med sin unika användningsområden, men alla med ett och samma syfte: att stärka ert varumärke. FocusNeo erbjuder ett komplett utbud av företagsskyltar för utomhus- och inomhusbruk som får er verksamhet att sticka ut bland mängden, locka in potentiella kunder samt guidar, vägleder och informerar era kunder väl inne i er butik, affär eller fastighet.

I vårt utbud av företagsskyltar för utomhus och inomhus kan ni köpa:

 • LED-skyltar
 • Neonskyltar
 • Fasadskyltar
 • Flaggskyltar
 • Takskyltar
 • Pyloner och stolpskyltar
 • Obelysta skyltar
 • Taktila skyltar
 • Hänvisningsskyltar

Förutom det erbjuder vi även:

 • Digital signage (LED-displayer)
 • Fordonsdekor och printdekor
 • Wayfinding (t ex kontrastmarkeringar och taktila ledstråk)

Mindre

”Vi valde FocusNeo då vi visste att de alltid levererar kvalitativa skyltlösningar. Vi är oerhört nöjda med resultatet och ser nu ännu mer fram emot flytten till ett kontor som kan möta vår fortsatta expansion.”

Tomas Järund, Marknadschef Serneke Group AB

Lång erfarenhet av företagsskyltning

På FocusNeo har vi hjälpt våra kunder med unika anpassade företagsskyltar i mer än 50 år. Vi erbjuder alla varianter av företagsskyltar och arbetar med högsta kvalitet i alla komponenter. Vi anpassar din företagsskylt efter era unika förutsättningar såsom plats, logotyp och syfte. Er logotyp utformas i en tredimensionell form och tillförs ett djup. Till detta adderar vi komponenter som färg, material och olika belysningstekniker för att designa och skapa en perfekt företagsskylt för era behov. Vårt mål är att skapa en skylt som uppfyller alla krav och som överträffar dina förväntningar.

Vår erfarenhet, kännedom om dina behov och din bransch, våra tekniska lösningar och vår genomtänkta design är framgångsfaktorerna som stärker ditt varumärke och får det att synas. Ni kan läsa mer om vår arbetsprocess och metod här.

Läs mer

BESTÄLL FÖRETAGSSKYLTAR FÖR UTOMHUS- OCH INOMHUSBRUK

Till företagsskyltning hör inte bara den stora skylten på fasaden, utan här ingår stora delar av företagets profilering, både företagsskyltar utomhus och inomhus.

Vi hjälper er med många former av visuell kommunikation som till exempel hänvisningsskyltar, fordonsprofilering och olika typer av dekorelement. Allt för att guida era kunder rätt och stärka ert varumärke.

Om ni är intresserad av att se hur vi hjälpt andra företag med unik företagsskyltning är ni välkomna att besöka vårt galleri. Där kan ni se exempel på företagsskyltning och andra projekt av alla storlekar inom olika branscher.

Om ni har några frågor om vårt utbud av företagsskyltar i Stockholm eller vill lägga en order på en företagsskylt utomhus eller flera får ni gärna kontakta oss via formuläret längst ned på sidan.

Mindre