• FÖRETAGSSKYLTAR
    skapar ett unikt första intryck

    Kontakta oss

Företagsskyltar skall återspegla ditt varumärke och spelar en större roll än att bara skylta med företagsnamn och logotyp.

Varumärket är helheten – hjärtat av ditt företag och en av dina viktigaste resurser. Precis som en skylt måste ditt varumärke underhållas och skötas om med största varsamhet. Ett välvårdat varumärke kan liknas till en karismatisk person – någon som sticker ut bland mängden och som man alltid känner igen oavsett vart man stöter på den. Varumärket, och därmed även företagsskylten, har kommit att bli två av de viktigaste tillgångarna för ett företag.

Läs mer

Även om vår värld och samhälle blir allt mer digital spelar fysiska skyltar fortfarande en viktig roll i en verksamhets marknadsföring. Dels för att markera den plats där din verksamhet finns, dels för att främja sin digitala närvaro och sprida sitt varumärke. Till exempel att ta ett foto på sina företagsskyltar för att sprida dem via sociala medier och locka kunder.

VÅRT UTBUD AV FÖRETAGSSKYLTAR

Företagsskyltar finns i otaliga variationer och kan skräddarsys helt efter dina behov och önskemål. Alla tjänar dock samma syfte: att stärka ditt varumärke. FocusNeo erbjuder ett komplett utbud av skyltar i Stockholm, Göteborg och övriga Sverige; skräddarsydda företagsskyltar för både utomhus- och inomhusbruk som får din verksamhet att sticka ut bland mängden.

I vårt utbud av företagsskyltar för utomhus och inomhus kan ni köpa:

Förutom det erbjuder vi även:

  • Digital signage (LED-displayer)
  • Fordonsdekor och printdekor
  • Wayfinding
  • Kontrastmarkeringar
  • Taktila ledstråk

Mindre

”Vi valde FocusNeo då vi visste att de alltid levererar kvalitativa skyltlösningar. Vi är oerhört nöjda med resultatet och ser nu ännu mer fram emot flytten till ett kontor som kan möta vår fortsatta expansion.”

Tomas Järund, Marknadschef Serneke Group AB

ERFARENHET AV FÖRETAGSSKYLTNING I STOCKHOLM & GLOBALT

På FocusNeo har vi hjälpt våra kunder skapa företagsskyltar i mer än 50 år. Vi erbjuder ett komplett utbud av företagsskyltar i Stockholm och övriga Sverige skräddarsydda efter dina förutsättningar och behov. Med hjälp av en lyhörd arbetsprocess, moderna tekniska lösningar och en genomtänkt design kan vi stärka ditt varumärke och få det att sticka ut bland mängden.

Logotyper utformas i en tredimensionell form som tillför ett djup. Till detta adderar vi komponenter som färg, material och olika belysningstekniker för att skapa en företagsskylt enligt din vision och behov. Vi strävar alltid efter att skapa en skylt som överträffar dina förväntningar.

Läs mer om vår arbetsprocess och metod.

Läs mer

BESTÄLL FÖRETAGSSKYLTAR FÖR UTOMHUS- OCH INOMHUSBRUK

Företagsskyltning syftar inte bara till den stora skylten på fasaden utan till alla typer av företagsskyltar inomhus och utomhus som bidrar till profileringen av ditt företag. Det inkluderar många delar av din visuella kommunikation inklusive hänvisningsskyltar, fordonsprofilering och olika typer av dekorelement. 

Besök vårt galleri och ta en titt på företagsskyltning vi skapat för olika verksamheter. Där kan du se exempel på projekt för företagsskyltning av olika storlekar inom flera branscher.

Kontakta oss via formuläret längst ned på sidan om du har några frågor om vårt utbud av företagsskyltar i Stockholm eller för att lägga en order på en företagsskylt utomhus redan idag.

Mindre

FAQ

Vi erbjuder ett komplett utbud av företagsskyltar, såväl för utomhus- som inomhusbruk. Samtliga skyltar skräddarsydda efter era förutsättningar och behov. Kontakta oss om du vill veta mer.

En företagsskylt hjälper er att lyfta ert varumärke. Med färg, material och belysningsteknik skapar vi en unik design som berör betraktaren och sticker ut från mängden.