Kund: Espresso House

Designkoncept för Nordens största coffee shop-kedja

Kund: Espresso House

Designkoncept för Nordens
största coffee shop-kedja

Espresso House är Nordens största och mest expansiva coffee shop-kedja med totalt över 500 shops i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Samarbetet mellan Espresso House och FocusNeo startade 2014 i samband med att kedjan bytte profil och idag sköter FocusNeo löpande profilering av nya coffee shops i hela marknadsområdet.

2014 lanserade Espresso House en ny visuell identitet och inledde en stor satsning mot att bli marknadsledande inom sitt segment. Etableringstakten ligger på ca 40 butiker/shoppar per år och fokus de senaste åren har varit den tyska marknaden.

En tydlig och välkomnande miljö för alla besökare
Espresso House lägger stor vikt vid att skapa en välkomnande miljö för sina besökare. Den ombonade miljön känns igen oavsett om du besöker Espresso House i Stockholm, Oslo eller Hamburg.

Ett genomtänkt skyltprogram sparar kostnader
En omfattande satsning innebär stora utmaningar och är ofta förknippat med höga kostnader. Varje plats har sina egna unika förutsättningar och för att skapa största möjliga kostnadseffektivitet har vi hjälpt Espresso House att ta fram ett anpassat skyltprogram med lagerhållna produkter. Dessutom har vi dedikerade projektledare med full koll på Espresso Houses krav och behov. Till dags dato har vi hjälpt Espresso House med implementation av lösningar för extern och intern skyltning på över 500 anläggningar.

Kund:
Espresso House

Visa relaterade case

Branding

Kund:
Espresso House