Skylt Göteborg Serneke LED-skyltar

En kort guide för fasadskyltar

En fasadskylt är som bilden på omslaget av en bok, och som ni vet dömer folk ofta en bok efter dess utseende. Detta är därför att vi förväntar oss att utsidan kommer ge oss en inblick i hur insidan kommer se ut. Samma sak är sant för butiker och verksamheter. En fasadskylt är företagets ansikte utåt och därför är det viktigt att den är välgjord. Snygga skyltar ger ett professionellt intryck och visar upp ditt varumärke på bästa tänkbara sätt.

Behöver du nya fasadskyltar i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige? Kontakta FocusNeo idag.

Erik Penser Bank LPFLEX

Vad är en fasadskylt?

Ni ser dem på väg till jobbet, när ni går till skolan eller när ni ska ut och äta. Vi tänker troligtvis inte ens på att de är där, eller vad de faktiskt gör för oss. En fasadskylt är den skylten som sitter på husets framsida som guidar oss till företagets byggnad. Det är det första kunden ser och behöver ge ett starkt och bra första intryck. För en fasad är något mer än bara en plats att sätta sitt varumärke på. När det är rätt gjort är det ett uttryck för ert varumärke som består av fastighetens arkitektur, material, landskap, budskap, ljus och skyltning i samspel med varandra.

En fasadskylt går att utforma på en rad olika sätt gällande design och belysning beroende på ert behov, ert varumärke och byggnadens arkitektur och möjligheter. Vi skräddarsyr skyltar så att de passar just ert varumärke och den miljö den ska sitta i. Stora skyltar som små, belysta eller obelysta. Fasadskyltar tillverkas idag främst med LED-teknik, för maximal synlighet till lägsta energiförbrukning och inverkan på miljö.

FocusNeo hjälper er med design och tillverkning av er nya fasadskylt samt alla tillhörande tjänster som tillståndshantering, montage, dokumentation och service. Vi tar hand om det mesta, men innan ni investerar i en fasadskylt finns några saker som ni bör fundera kring:

– Ert varumärkes identitet och er företagskultur

– Vad är målsättningen med ert projekt?

– Vem vill ni nå med er skyltning?

– Sätt upp en första budget för projektet

Hufvudstaden fasadskyltar i Stockholm | FocusNeo

Vad är nyttan med en fasadskylt?

Att köpa en fasadskylt till sitt företag medför en rad olika fördelar. Precis som hur ett företag använder sig av sociala medier och hemsidor för att ha en närvaro och marknadsföra sig online, så är det minst lika viktigt att inte glömma av den fysiska världen. Ert företag och varumärke ska vara representerat på ett sätt som ger intrycket av det ni vill. På ett snyggt och unikt sätt som sticker ut bland mängden.

Topp fasadskyltar av FocusNeo

Stärker varumärket

En fasadskylt är en viktig del av ert företags identitet. Den lyfter ert varumärke och sätter ert företag och verksamhet på kartan. Dess uppgift är att ge ett starkt första intryck som förmedlar vad för sorts verksamhet ni bedriver och på vilken nivå. En snygg, unik och välproducerad skylt kan bli en uppskattad detalj i dess omgivning. Och sticker den ut finns det alltid möjlighet till lite extra och gratis marknadsföring via fotografier tagna som sprids via både traditionella och sociala medier.

Hjälper kunder att hitta rätt

Med en stor skylt på er fasad kan ni enkelt guida era kunder till er verksamhet och entré. På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar. Med vår breda expertis hjälper vi dig att ta fram fasadskyltar i Göteborg och Stockholm, skräddarsydda utefter dina behov och preferenser.

Blueberry LED-bokstäver skyltar i Stockholm av FocusNeo

Gör fasaden tilltalande

Den simplaste anledningen är att den även gör fasaden tilltalande och attraktiv. En fasadskylt med ert företags belysta namn och logga bredvid kan göra under för en enkel husfasad.

Köp fasadskyltar av FocusNeo

Läs vår guide  FASADSKYLT - FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET I 5 STEG  Ladda ner guide