Skyltportal Blueberry Lifestyle

En blåbärsblå skyltportal

Täby Centrum fortsätter att slå upp butiker och restauranger i rasande fart och det senaste tillskottet blev Blueberry Lifestyle.

Blueberry Lifestyle marknadsför sig själva som en ”må-bra-fabrik” och inriktar sig på ekologisk, nyttig och rättvisemärkt mat samt hälsokost. De erbjuder allt ifrån lunchmat till catering och kostrådgivning, därför är det nog ingen slump att butiken ligger i direkt anslutning till gymmet Sats.

För att de inte ska komma i skymundan av gymmet fick Focus Neon uppdraget att designa en riktigt fin skyltportal i färgen blåbärsblå. Att använda sig av just en skyltportal är ett smart drag, framförallt när man vill synas i till exempel gallerior där en butik lätt bara kan smälta in som en i mängden, men med en skyltportal sticker man verkligen ut och fångar enkelt förbipasserandes uppmärksamhet.

Den logotypetrogna skylten är gjord i LP-Flex med lysdioder som lyser med ett vitt ljus framåt och ett blåbärsblått ljus åt sidan. Bokstäverna är monterade separat och sladdarna har gömts diskret i portalen.

Om några veckor kommer även Jan Stenbecks Torg i Kista lysa i blåbärsblått, då ännu en Blueberry Lifestyleskylt ska monteras.

Besök vår hemsida och läs gärna mer om våra LP-Flex-skyltar!

Skyltportal Blueberry LifestyleSkyltportal Blueberry LifestyleSkyltportal Blueberry Lifestyle