FOCUSNEO – NYTT NAMN, NYA LÖSNINGAR

FocusNeo är vårt nya namn. Ordet neo från grekiskans neos, betyder ny och visar på att vi är nytänkande och innovativa i det dagliga. Vår satsning att stå starka inför kundernas behov idag och i morgon visar vi genom att erbjuda nya material, nya placeringar, ny teknik och framförallt nya tjänster. Idag tar vi nästa steg och skapar nya effektivare processer och ett bredare serviceerbjudande för våra kunder.

Vi är marknadsledare på området visuell kommunikation och skyltning och det är vi stolta över. Men vi stannar inte där. Vi vill berätta om vår ständiga utveckling och förnyelse genom ett nytt formspråk. Vi har tagit fram en ny grafisk profil med ett nytt namn, ny logotyp, ny symbol och tagline.

Logotypens form är tidlös och symbolens åtta delar visualiserar våra fokusområden. Den har formen av en stjärna – en ledstjärna – en symbol som också är vårt löfte till våra kunder för att vi ska ge dem uppmärksamhet.

The Sign ofExcellence – vår tagline – berättar om vår fortsatta position som marknadsledare. För att stärka den positionen så lanserar vi nu ”Access” där vi erbjuder våra kunder ett tydligare underlag, snabbare beslutsvägar och säkrare leveranser. Innovation på alla plan.

The Sign ofExcellence.