• DUBBLA VINSTER FÖR FOCUSNEO I SVENSKA SKYLTPRISET

    Downtown Camper fasadskylt Årets skylt

Fasadskylten på hotell Downtown Camper by Scandic i Stockholm är vinnare av Årets Skylt i Svenska Skyltpriset 2017. Skylten är designad av Problem Bob i samarbete med oss på FocusNeo.

Downtown Camper by Scandic fasadskylt Årets skylt Svenska skyltpriset

Juryns motivering: ”Skylten visar prov på en vacker, tekniskt väl utförd och en så välintegrerad anpassning till arkitekturen att hela fasaden engageras i uttrycket. En ljusmässigt lågmäld skylt som väcker intresse och uppmärksamhet genom ett designmässigt grepp som är innovativt, hållbart och elegant.”

DowntownCamper fasadskylt Svenska Skyltpriset

Svenska Skyltpriset är ett nytt pris som arrangeras av branschorganisationen Ljusreklamförbundet och syftar till att hylla Sveriges vackraste och bästa ljusskyltar. Priset är nationellt och delas ut i tre kategorier: Årets Skylt, Årets Renovering och Årets Koncept.

Vid sidan av vinsten i kategorin Årets Skylt vann FocusNeo även kategorin Årets Renovering för projektet Sibyllans Kaffe och Tehandel på Östermalm i Stockholm.

Juryns motivering lyder: ”Med ett varsamt arbete har en av Stockholms äldsta bevarade neonreklamskyltar renoverats. Nu lyser återigen Sibyllans Kaffe och Tehandel på Östermalm inbjudande mot Sibyllegatans passerande.”

Vi är naturligtvis mycket glada över att kamma hem två av tre priser i Svenska Skyltpriset. Det är ett värdefullt bevis på att arbetet vi gör håller allra högsta kvalitet. All heder åt vår fantastiska personal som återigen bevisar sin spetskompetens inom skyltteknik, design och arkitektur, säger Magnus Näslund, VD FocusNeo.

  

Förra året vann vi Stockholms Skyltpris med Galleri Glas.

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo

Head of Marketing

+46 8 681 68 34

lars.lindberg@focusneo.se

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo med flera års erfarenhet av varumärkesprofilering för företag och fastigheter.