• Display Citycon

Digitala informationsskärmar 𑁋 Ett effektivt kommunikationsverktyg

Med digitala informationsskärmar, även kallat digital signage, får du en dynamisk kommunikationskanal som du enkelt kan styra med några få klick. Våra skärmar platsanpassas efter behov, kan placeras både inomhus och utomhus och användas för både intern- och externkommunikation.

Spara tid, energi och pengar!

Det finns många fördelar med att investera i en informationsskärm som är digital. Till exempel så väcker en digital informationsskärm mer uppmärksamhet än trycksaker. Den digitala skärmen är ofta större än affischerna, färgerna är både skarpare och starkare ー dessutom är det rörliga materialet och ljuset är svårare för hjärnan att motstå. Förutom att väcka uppmärksamhet sparar du som företagare tid, energi och pengar med digital signage.

Tid & energi

Vi på FocusNeo kan hjälpa dig med allt från projektledning till bygglovsplanering, logistik och tidsplan. Vi erbjuder även service av all skyltning för att livslängden ska vara så lång som möjligt. När allt är på sin plats krävs några få knapptryck för att den digitala skärmen ska uppdateras. Vid trycksaker krävs lång planering och god framförhållning för att allt ska vara klart i tid, men med digitala informationsskärmar slipper du långa processer med design och tryckeri eftersom du kan ändra budskap direkt från kontoret.

Spara pengar

Med en informationsskärm som är digital behöver du inte ha regelbundna kostnader för trycksaker som ska anpassas efter prisändringar, kampanjer eller säsong 𑁋 du har alltid samma skärm året om för alla kampanjer.

Digital informationsskärm 𑁋 En flexibel kommunikationskanal

Digitala skärmar är en effektiv envägskommunikation för företag som vill nå befintliga såväl som potentiella kunder. Det är ett flexibelt kommunikationsverktyg med oändliga möjligheter. Några funktioner du kan nyttja med en digital informationsskärm är:

  • att schemalägga uppdateringar som sparar tid för dig och ditt team
  • att kunna uppdatera skärmen oavsett var du befinner dig helt utan att vara beroende av tredje part
  • att anpassa skärmarnas innehåll beroende på plats
  • att kunna ändra innehåll beroende på vilken tid det är på dygnet eller vilken årstid det är.

Samtliga funktioner ger dig en större möjlighet att nå dina målgrupper, och en digital skärm är alltid mer effektiv än en affisch.

Internkommunikation

Skärmarna är inte begränsade till att användas i marknadsföringssyfte utan är också ett bra alternativ till den interna kommunikationen. Du kan snabbt och enkelt ändra innehåll så att alla på arbetsplatsen håller sig uppdaterade. En god internkommunikation bidrar till att medarbetare känner sig värdefulla och inkluderade vilket i sin tur ökar prestationen och tilliten till företaget.

Kontakta FocusNeo för en slagkraftig skyltning

Digital signage, digital skyltning eller en digital informationsskärm 𑁋 kärt barn har många namn. Oavsett benämning ger skylten ett intensivt intryck som mottagaren kommer ihåg längre än en trycksak. Våra ögon är tränade för att regera på ljus, kontrastskiftning och rörligt material som gör digitalt signage till en god investering för ökad exponering. Utöver digitala skärmar erbjuder vi även fasadskyltar, neonskyltar, LED-skyltning och mycket mer. Kontakta oss redan idag för att få hjälp av Nordens största leverantör av skyltlösningar!

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo

Head of Marketing

+46 8 681 68 34

lars.lindberg@focusneo.se

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo med flera års erfarenhet av varumärkesprofilering för företag och fastigheter.