LED-displayer används för digitala skärmar i storformat, både utomhus och inomhus. Under de senaste åren har kostnaden för LED-displayer minskat betydligt och tillverkarna har utvecklat en tätare pixelhöjd för att möjliggöra mycket tydlig grafik i stora format.

LED-DISPLAYER ANPASSAS EFTER ERT BEHOV

Vårt nordiska klimat ställer höga krav på tekniken i digitala storbildsskärmar. LED-displayer för utomhusbruk måste vara ljusa nog för att vara synliga även i starkt solsken. Dessutom måste de tåla riktigt kalla temperaturer vintertid.

Alla våra LED-displayer anpassas efter den miljö de ska sitta i. Displayerna kommer i moduler och anpassas i storlek och format efter dess placering. Speciellt viktigt är betraktelseavståndet, dvs på vilket minsta avstånd skärmen ska ses, eftersom kostnaden ökar ju högre upplösning skärmen måste ha. LED-displayer kan byggas i mycket stora storlekar och är mer än ljusa nog att tävla med solen, därför är LED den optimala tekniken för stora utomhusskärmar.

LED-tekniken är också robust och energieffektiv jämfört med många andra lösningar, så även för vissa mindre applikationer är LED bättre anpassat eftersom den är ljusstark, tålig och har låg strömförbrukning. LED har också mättade färger och finns nu med så tät pixel pitch som ger mycket tydlig grafik och som i de allra fall kan ersätta LCD-videoväggar för t ex inomhusskyltar.

VI LEVERERAR RÄTT PRODUKT TILL VARJE PROJEKT

På Focus söker vi alltid efter den optimala tekniska lösningen för varje enskilt projekt. Vi arbetar med kundanpassade lösningar i skräddarsydda format med världsledande teknik som tål nordiskt klimat.  

Läs mer

Våra lösningar fungerar både inomhus och utomhus, i riktigt stora format eller bara lite större än en vanlig TV-skärm. Skärmar som anpassas efter t ex betraktelseavstånd, ljusförhållanden, placering, servicemöjligheter och en rad andra omgivande faktorer. Vi använder teknik som hanterar alla mjukvaror på marknaden och vårt arbete är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001: 2008.

VÅRA TJÄNSTER INOM DIGITAL SIGNAGE

  • Projektledning
  • Platsbesiktning
  • Dialog med fastighetsägare
  • Bygglovshantering
  • Logistik
  • Tidsplan
  • Dokumentation
  • Kvalitetssäkring
  • Service och underhåll

Om du vill veta mer om hur vi arbetar, våra LED-displayer eller diskutera ett kommande projekt är du välkommen att kontakta oss.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

REFERENSPROJEKT