FRÅGA OSS

Allt fler upptäcker fördelarna med digital kommunikation och digitala skyltar och deras möjlighet att snabbt engagera, aktivera och informera. Digitala lösningar kan täcka de flesta kommunikationsbehov och digital signage handlar i grunden om frågan varför man ska ha en statisk skylt med samma budskap när man kan variera efter säsong, tid, evenemang, temperatur eller liknande. Med dagens teknik är allt möjligt, egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för hur en digital reklamskylt kan se ut. Digital skyltning ger dig långvarig, modern och iögonfallande reklam.

DIGITAL SIGNAGE (SKYLTNING) FÖR ALLA KOMMUNIKATIONSBEHOV

På FocusNeo har vi levererat tusentals LED-displayer inom en rad branscher och områden. Våra kunder vet vilken information deras kunder och besökare efterfrågar, och vi hjälper dem hitta rätt lösning för deras behov.

Vi hjälper t ex fastighetsägare och mediabolag med digitala skärmar för olika reklambudskap, idrottsarenor med integrerade skärmar för resultat och reklam, butiker med digitala skyltar, industriföretag med realtidsinformation om produktionen, kommuner med digitala infartslösningar som uppmärksammar lokala event och arrangemang, företag med tid- och temperaturdisplayer och mycket, mycket mer.

Vi har drivit på utvecklingen av LED-displayer och elektroniska skyltar i Norden sedan 1980-talet. Idag har vi ett nära samarbete med marknadsledande leverantörer på tekniska lösningar för digital signage och digitala skärmar i Norden. Med en lång erfarenhet och företagshistoria i en ung bransch når vi längre än någon annan med vår digitala skyltning.

FÖRDELAR MED DIGITAL SKYLTNING

Digitala skyltar är mer iögonfallande och skapar ett mer långvarigt intryck:
Våra ögon är tränade att reagera på ljus och rörelser. Enligt studier från Handelshögskolan drar digitala skyltar till sig 400% mer uppmärksamhet än statiska skyltar, samtidigt som de skapar ett mer intensivt intryck som en person kommer ihåg längre.

Ökar försäljning:
På grund av att fler personer noterar en digital skärm, kan du med rätt bild eller film och kraftfulla budskap, skapa en stark påverkansfaktor till kundernas köpbeslut.
Låg kostnad:
Med digital skyltning slipper du spendera pengar på att skriva ut nytt material då nya produkter tillkommer eller då till exempel en kampanj gått ut.

Enkel kommunikation:
Med en digital signage skärm kan du med ett fåtal klick publicera ditt budskap på de platser du vill, när du vill.

VI LEVERERAR RÄTT DIGITALA SKÄRMAR TILL VARJE PROJEKT

På FocusNeo söker vi alltid efter den optimala tekniska lösningen för varje enskilt projekt. Vi arbetar med kundanpassade lösningar i skräddarsydda format med världsledande teknik som tål nordiskt klimat.

Läs mer

Våra lösningar för digital signage och skärmar fungerar både inomhus och utomhus, i riktigt stora format eller bara lite större än en vanlig TV-skärm. Vi tar fram en digital signage skärm som skräddarsys för både ändamålet och platsen. De anpassas efter t ex betraktelseavstånd, ljusförhållanden, placering, servicemöjligheter och en rad andra omgivande faktorer. Vi använder teknik som hanterar alla mjukvaror på marknaden och vårt arbete är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015.

VÅRA TJÄNSTER INOM DIGITAL SIGNAGE OCH SKÄRMAR

På FocusNeo har vi mer än 50 års erfarenhet av projektledning, design, konstruktion och montage av skyltar. Våra prisbelönta skyltdesigners hjälper årligen hundratals kunder med profilering och att hitta rätt uttryck till sin skyltning; oavsett om du är ute efter en digital skärm, fordonsdekor eller neonskyltar så har vi lösningen för din verksamhet. Dessutom arbetar vi alltid med komponenter och material av högsta kvalitet, som låter ditt varumärke skina år efter år. Vi erbjuder även förmånliga lösningar för kontinuerlig service och underhåll. Om du vill veta mer om hur vi arbetar, våra produkter inom digital signage inomhus eller utomhus eller diskutera ett kommande projekt är du välkommen att kontakta oss.

Mindre

FAQ

Digital signage används för information, marknadsföring och underhållning. Vi arbetar främst med storformat i form av LED-displayer.

Att investera i digital skyltning är ett smart beslut. Det finns dock många parametrar att ta hänsyn till. Kontakta oss för att diskutera dina utmaningar.

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED DIGITAL SIGNAGE?

REFERENSPROJEKT