Allt fler upptäcker fördelarna med digital kommunikation och möjligheten att snabbt engagera, aktivera och informera. Digitala lösningar kan täcka de flesta kommunikationsbehov och digital signage handlar i grunden om frågan varför man ska ha en statisk skylt med samma budskap när man kan variera efter säsong, tid, evenemang, temperatur eller något annat. Med dagens teknik är allt möjligt, egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

DIGITAL SIGNAGE FÖR ALLA KOMMUNIKATIONSBEHOV

På Focus har vi levererat tusentals LED-displayer inom en rad branscher och områden. Våra kunder vet vilken information deras kunder och besökare efterfrågar, vi hjälper dem hitta rätt lösning för deras behov. Vi hjälper detaljhandeln och mediabolag med skärmar för olika reklambudskap, idrottsarenor med integrerade skärmar för resultat och reklam, industriföretag med realtidsinformation om produktionen, kommuner med digitala infartslösningar som uppmärksammar lokala event och arrangemang, företag med tid- och temperaturdisplayer och mycket, mycket mer.

Vi har drivit på utvecklingen av LED-displayer och elektroniska skyltar i Norden sedan 1980-talet. Idag har vi ett nära samarbete med marknadsledande leverantörer på tekniska lösningar för digital signage i Norden. Med en lång erfarenhet och företagshistoria i en ung bransch når vi längre.

VI LEVERERAR RÄTT PRODUKT TILL VARJE PROJEKT

På Focus söker vi alltid efter den optimala tekniska lösningen för varje enskilt projekt. Vi arbetar med kundanpassade lösningar i skräddarsydda format med världsledande teknik som tål nordiskt klimat.  

Läs mer

Våra lösningar fungerar både inomhus och utomhus, i riktigt stora format eller bara lite större än en vanlig TV-skärm. Skärmar som anpassas efter t ex betraktelseavstånd, ljusförhållanden, placering, servicemöjligheter och en rad andra omgivande faktorer. Vi använder teknik som hanterar alla mjukvaror på marknaden och vårt arbete är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001: 2008.

VÅRA TJÄNSTER INOM DIGITAL SIGNAGE

  • Projektledning
  • Platsbesiktning
  • Dialog med fastighetsägare
  • Bygglovshantering
  • Logistik
  • Tidsplan
  • Dokumentation
  • Kvalitetssäkring
  • Service och underhåll

Om du vill veta mer om hur vi arbetar, våra produkter inom digital signage eller diskutera ett kommande projekt är du välkommen att kontakta oss.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

REFERENSPROJEKT