• PROFILERING AV DETALJHANDEL
    attraherar dina kunder

    Hackett skyltar av skyltföretag | FocusNeo

Du behöver nog inte vara handlare själv för att förstå vikten av en attraktiv profilering av en butik. Om du vill driva en framgångsrik butik som attraherar kunder och driver försäljning, måste butiken synas. Smarta handlare vet att det startar med profilering och skyltning. Den visuella kommunikation som en butik uppvisar ger kunderna information direkt om var butiken finns, visar dem rätt väg in, vilken typ av produkter man kan tänkas hitta och vilken unik identitet och image butiken har.

Kort sagt, en kort titt på butikens exteriöra profilering skall räcka till att övertyga kunden om att gå in i butiken.

”Focus har verkligen hjälpt oss att ge vår nya butik ett modernt ansikte utåt. Vi är jättenöjda med resultatet och ser fram emot ett fortsatt samarbete med fler butiker och nya skyltar.”

Daniel Tiberg, MIO

Skyltningen återspeglar kvaliteten i ditt varumärke

Skyltar kan tillverkas i många storlekar, former, material och kvalitetsnivåer. En dåligt utformad skylt, eller en som helt enkelt inte exakt representerar vad din butik står för, kan faktiskt stänga ute potentiella kunder. Det är därför som du ska arbeta med en expert för att skapa skyltning och profilering som representerar ditt varumärke på bästa möjliga sätt.

På FocusNeo har vi lång erfarenhet av att hjälpa både världsledande varumärken inom detaljhandel och lokala butiker att förmedla sin unika identitet genom skyltning och visuell kommunikation. Kunderna väljer oss för vår styrka inom skyltdesign, men kanske framförallt för vår kapacitet att hantera komplexa projekt vid till exempel en omprofilering eller större nybyggnationer. När vi arbetar med världens främsta varumärken är det av yttersta vikt att varumärket exponeras på samma sätt överallt och att kvaliteten blir den bästa.

Låt våra experter på varumärken och design ge er ett försprång

För en maximal kundupplevelse arbetar vi för konsekvens i färger, belysning och installation och hjälper dig att skapa en unik lösning för din butik. Målet är att få din butik att synas jämfört med konkurrenterna, driva trafik och öka lönsamheten.

Läs mer

Utifrån er grafiska profil tar vi fram unika bokstavsprofiler och flaggmonterade skyltar till hela butiksfasader, vinyldekor på fönster och väggar, wayfinding och digital teknik i storformat. Vi designar, tar fram prototyper, skapar pilotprojekt, tillverkar, projektleder och implementerar stora skyltprogram över korta tidsramar.Har ni inget skyltprogram för er verksamhet? Lugn, vi hjälper er. Ta med ert varumärke och era idéer till oss så tar vi fram ett nytt skyltprogram som hjälper er nå era mål.

Mindre