• UTOMHUSDEKOR
    LYFTER ERT VARUMÄRKE

Utomhusdekor används vanligen för att profilera ert företag eller verksamhet i den absoluta närmiljön eller i andra publika sammanhang. Till utomhusdekor räknar vi framförallt mer temporära budskapsbärare som t ex vepor, banderoller och flaggor, men vi kan även hjälpa er med fasta installationer som t ex markiser.

VI TAR DIG HELA VÄGEN

Utomhusdekor hjälper er med varumärkesbyggande profilering eller temporära kampanjer. Oavsett ditt behov är vårt mål att din kommunikation ska bli så effektiv som möjligt. Vi tar fram designförslag och presenterar tydliga skisser för att du ska se vilket slutresultat du kan förvänta dig. Efter godkänt originalarbete går det vidare till våra underleverantörer för tryck och montage. Vårt tryck- och montagenätverk täcker hela den nordiska marknaden.

Som avtalskund har ni möjlighet att handla produkter ur ett eget sortiment i en webbshop. Vi hjälper er att ta fram ett anpassat utbud av profilprodukter  efter er grafiska profil, vilka registrerade användare sedan kan handla ur er webbshop. Det ger er en gemensam profil utåt och en fullständig kontroll över kostnaderna.

Läs mer

STÄRKER DITT VARUMÄRKE

Våra produkter för utomhusdekor hjälper dig att stärka ditt varumärke. På FocusNeo är vårt mål är att skapa en helhet där ert varumärke synliggörs och tydliggörs med skyltar och annan visuell kommunikation för att skapa en attraktiv och levande miljö. Vi vill skapa en arbetsmiljö som sänder rätt signaler till kunder och anställda. Det gör vi genom kundanpassade lösningar där vi kan hjälpa till i alla aspekter av processen från idé till design, tillverkning och montering.

Mindre

VAD VI ERBJUDER

Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för exempelvis företag och fastighetsägare att koordinera och genomföra profilering av butiker, lokaler, kontor och fastigheter. Vår personal har spetskompetens inom projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet. Vi har även möjlighet att lagerhålla material för effektiv hantering.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?